Home / POLITIKA / Propagovanie pedofílie, nekrofílie a zoofílie bude od januára novým trestným činom

Propagovanie pedofílie, nekrofílie a zoofílie bude od januára novým trestným činom

28.12.2019 (Webnoviny.sk) – Propagovanie pedofílie, nekrofílie a zoofílie bude od nového roku novým trestným činom. Poslanci Národnej rady SR schválili na poslednej tohtoročnej schôdzi novelu Trestného zákona z dielne Slovenskej národnej strany (SNS). Novela nadobudne účinnosť od 1. januára 2020.

Predkladatelia zdôrazňujú, že najmä internet a sociálne siete dnes umožňujú rýchlejšie a jednoduchšie šírenie správ aj rôzneho nemravného obsahu. Podľa nich je preto nevyhnutné stanoviť nové prísnejšie hranice pred týmito osobitnými formami obťažovania v oblasti mravnosti.

Návrh skutkovej podstaty tohto nového trestného činu je aj reakciou na doteraz publikované články o niektorých sexuálnych patologických praktikách, respektíve poruchách sexuálneho zamerania, ktoré svojím obsahom tieto v spoločnosti propagovali, respektíve ospravedlňovali, pričom trestnoprávna zodpovednosť takéhoto konania v Trestnom zákone Slovenskej republiky absentovala,“ zdôvodnili národniari.

K otázke pedofílie sa vyjadroval v minulosti aj kandidát na nového slovenského poslanca za Harabínovu stranu VLASŤ Michelko. Viac vo videu:

Aktualizované o zoznam slovenských POSLANCOV, ktorým nevadí propagovanie PEDOFÍLie, NEKROfílie a ZOOfílie.

Viac aj TU

Viac k témam: Národná rada SR, nekrofília, pedofília, zoofília
Zdroj: Webnoviny.sk – Propagovanie pedofílie, nekrofílie a zoofílie bude od januára novým trestným činom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *