Home / POLITIKA / Džihád bombarduje Izrael a Európa to skúša v OSN

Džihád bombarduje Izrael a Európa to skúša v OSN

Koľko rezolúciou OSN prijala proti iránskemu vraždeniu protestujúcich občanov? Uhádli ste Nula.

Autor: Giulio Meotti, 19.11.2019

Palestínsky islamský džihád minulý týždeň použil proti Izraelu novú raketu s 300 kilogramovou hlavicou. Channel 12 citoval informácie tajných služieb s tým, že raketa, ktorá zanechala v južnom Izraeli obrovský šestnásť metrový kráter, bola vyvinutá s pomocou iránskych technikov. Správa uvádza, že sa Islamskému džihádu podarilo prekonať technické možnosti teroristickej skupiny Hamas a vyzbrojiť sa raketami podobnými raketám Hizballáhu v Libanone.

Súčasne sa najvyšší iránsky vodca Ali Khamenei vrátil k hrozbám zničenia židovského štátu. Zničenie Izraela znamená zničenie tohto režimu a zločincov, ako je Netanjahu, nie Židov, povedal Ayatollah Khamenei.

Eliminácia Izraela znamená, že Palestínčania, moslimovia, kresťania a Židia, ktorí sú skutočnými vlastníkmi palestínskej zeme, musia byť schopní rozhodnúť o svojom osude. Iránci sú chytrí a vedia, ako sa pripojiť k vízii Západu, ktorá sa v niektorých aspektoch od vízie Ayatollah nijako nelíši.

Kým ozbrojené krídlo Iránu v Gaze vypúšťalo na Izrael 450 rakiet a vodca iránskej islamskej revolúcie hovoril o zničení Izraela, OSN zorganizovala najintenzívnejší diplomatický útok na Jeruzalem.

Piatok štvrtá komisia Valného zhromaždenia OSN hlasovala v ôsmich rezolúciách proti Izraelu. Žiadna z nich nehovorí o Palestínskom islamskom džiháde. Pomoci palestínskym utečencom, utečenci povstali v dôsledku vojny v roku 1967, pomoc palestínskym utečencom, palestínsky majetok, ako izraelské akcie ovplyvňujú ľudské práva Palestínčanov, izraelské osady, okupovaný Jeruzalem a okupované Sýrske Golanské výšiny .

Ide o útok na mier, útok najmä mnohých spojencov USA, povedal americký veľvyslanec pri OSN Kelly Craft. Medzi západnými krajinami hlasovali proti ôsmim rezolúciám iba Kanada a Austrália. Nebolo možné, aby sa to stalo. Mohlo a malo byť niečo urobené. Taliansko, moja krajina, hlasovala pre všetke osem iniciatívy, ktoré chce blok islamských krajín.

A v koľkých rezolúciách hlasovala OSN o Iráne, ktorý len v posledných dňoch zabil desať protestujúcich a tisíce ich pozatýkala? Nula.

A v koľkých o Číne, ktorá stále brutálne potláča obyvateľov Hongkongu? Nula.

Nulová je tiež dôveryhodnosť OSN a európskych krajín, ktoré sedia v palácoch humanitarismu namiereného proti židovskému obetnému Baránkovi. Čelíme civilizačné katastrofe.

Zdroj: World Israel News

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *