Home / POLITIKA / KTO drzo ZNEUŽÍVA PARLAMENTnú pôdu?

KTO drzo ZNEUŽÍVA PARLAMENTnú pôdu?

Poslanci Kiššová, opakovane Bláhová a Rajtár naďalej drzo zneužívajú parlamentnú pôdu.

Včera sme mohli vidieť týchto dnes už nezaradených poslancov, ktorých si občania zvolili za stranu SaS, na tlačovke ich novej neparlamentnej strany, do ktorej po výkope zo strany SaS zakotvili. Pokiaľ by vystupovali na parlamentnej pôde ako nezaradení, tak by bolo všetko v poriadku. Avšak v úvode hovorkyňa ohlásila tlačovú konferenciu neparlamentnej strany, ktorú do parlamentu nikto nezvolil a to priamo na parlamentnej pôde. To znamená, že títo poslanci si užívajú pred nápismi NRSR aj imunitu a môžu útočiť na každého a akýmikoľvek slovnými útokmi. A aj kritizovali, konšpirovali, škandalizovali, osočovali a útočili včera na tlačovke jedna radosť. Dožadovali sa rázneho riešenia podľa zákonov, ale to, že flagrantne zneužili pôdu nášho parlamentu, to im bolo jedno a vôbec im to neprekážalo!!!

Ako je vôbec možné, že im vedenie parlamentu vôbec dovolí robiť reklamu a PR neparlamentnej strane priamo v parlamente??? Na tlačových besedách v NRSR už vystupovali aj občan Truban so svojimi členmi strany neposlancami – teda občanmi, Rajtár s Blahovou a včera opäť spomínaní dvaja nezaradení poslanci spolu s ďalšou kritizujúcou porušovania zákonov a morálky – nezaradenou poslankyňou Kiššovou pod hlavičkou ministrany, ktorú si v predchádzajúcich parlamentných voľbách nikto neželal v parlamente.

Je to naozaj absolútna amorálnosť a ohromujúca drzosť týchto troch poslancov. Naozaj to vedeniu parlamentu neprekáža. Predseda Danko vôbec na toto flagrantné zneužívanie parlamentnej pôdy nereaguje!!! Naozaj je to nášmu „kapitáňovi“ jedno? Veď si nechá podkopávať autoritu druhého najvyššieho ústavného činiteľa! Koľkokrát ešte do volieb zneužijú nezaradení poslanci svoje postavenie zástupcov ľudu. Neuveriteľne im chýba morálka. A takíto politici, pre ktorých je vlastné Orwelove heslo:“Všetci sú si rovní, ale niektorí sú rovnejší!“, nám chcú vládnuť? No, to sa máme načo tešiť, ak voliči stratia súdnosť a dajú takýmto pokrivencom etiky a morálky svoje hlasy.

Pavel Jacz

 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *