Home / šport / Futbal / Lobotka bude mať v Celte Vigo nového trénera, Escribá na lavičke skončil

Lobotka bude mať v Celte Vigo nového trénera, Escribá na lavičke skončil

4.11.2019 (Webnoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka bude mať v španielskom klube Celta Vigo nového trénera. Doterajšieho kouča Francisca Escribú vedenie organizácie odvolalo po nevydarenom úvode sezóny. Celta Vigo v dvanástich ligových dueloch získala iba 9 bodov a patrí jej až 18. priečka 20-člennej tabuľky La Ligy. Tím slovenského stredopoliara aktuálne figuruje v pásme zostupu.

Escribá sa z lavičke Celty porúča po nedeľňajšej domácej prehre s Getafe 0:1. Družstvo z Viga nebodovalo v ostatných štyroch zápasoch. na svojom konte má v tomto ročníku iba dve ligové víťazstvá a tri remízy. „Klub trénerovi Ecribovi ďakuje za jeho prácu a v ďalšej pracovnej kariére mu praje veľa šťastia,“ uvádza sa v stanovisku na oficiálnom webe klubu.

Päťdesiatštyriročný Francisco Escribá viedol Celtu Vigo od 3. marca 2019, keď nahradil Miguela Cardosa. V minulosti pracoval ako hlavný kouč aj v ďalších španielskych kluboch – Villarreale, Getafe a Elche.

Viac k témam: La Liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Lobotka bude mať v Celte Vigo nového trénera, Escribá na lavičke skončil © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vladimír Weiss starší by rád pokračoval ako kouč Slovana, pozitívne sa vyjadril aj šéf klubu

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík mladší povedal, že si nevie predstaviť iného trénera na lavičke klubu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *