Home / POLITIKA / Urobí si predseda DANKO v parlamente PORIADOK ?

Urobí si predseda DANKO v parlamente PORIADOK ?

Viem, že hlavná téma dnešných dní sú nahrávky dialóg Kočner versus Trnka a opäť slávna Gorila, ale týmto veciam sa teraz venovať nebudem, pretože pod rúškom tejto „čiernej“ smršti si mnohí hocičo dovolia.

Spomeniem iba jednu včerajšiu tlačovú besedu z parlamentu. Bola to tlačovka koaličných strán PS/Spolu, ako ju oficiálne uviedla jedna pre verejnosť neznáma slečna, pravdepodobne hovorkyňa! Zarazila ma však jedna vec. Uskutočnila sa na pôde parlamentu a navyše pred stenou s logami Národnej rady Slovenskej republiky, kde vídavam stáť vždy iba poslancov parlamentu a zástupcov parlamentných strán. Včera som mal asi vidiny, keď na vyhradenom mieste pre našich zákonodarcov stál a prihováral sa občan Truban a nezaradený poslanec Beblavý, ktorí vystupovali za neparlamentné strany v koalícii PS/Spolu!!! Obaja vehementne očierňujú vládnu koalíciu a hlavne stranu SMER z nekalostí, zlodejín, podvodov, tunelovania a mafiánstva a vyhlasujú, vykrikujú a presadzujú, aby sa do našej politiky dostala slušnosť a sami porušujú princípy slušného správania sa a dodržiavania pravidiel. Akým právom nie poslanec, ale občan Truban vystupoval ako poslanec Národnej rady a akým právom tu rečnil poslanec Beblavý za neparlamentnú stranu Spolu a to aj so svojimi suitami??? Vari tieto strany oficiálne sedia v kreslách v auditóriu? Pokiaľ viem, doteraz mala koalícia spomínaných strán tlačové besedy pri múre Národnej rady. Tam môže mať každý – teda aj „ledabolo upravený“ občan Truban a aj s jednou červenou ponožkou, bez saka i s rozopnutou košeľou. Pred banerom Národnej rady, kde požívajú rečníci imunitu na svoje výroky, môžu vystupovať iba poslanci NRSR.

A tak sa pýtam, aké opatrenia urobí vedenie parlamentu a konkrétne predseda Danko, aby sa takáto a rovnako aj situácia z predvčerajška, keď sa trnavský gauner z OĽaNO začal neprístojne správať na tlačovke SMERu, ktorého predseda ju potom vzápätí ukončil. Pýtam sa, čo robila v oboch prípadoch ochranka v parlamente, keď nezakročila.

A klinec všetkému dodala v popoludňajších správach vo svojom vstupe z parlamentu redaktorka spravodajstva STV Bodová, ktorá nás informovala, že najstaršia strana na Slovensku Demokratická strana je opäť v parlamente v súvislosti so vstupom do strany odídencami z SAS. Rozmýšľam nad tým, či mám znenazdajky tak silného Alzheimera, že si nepamätám, že sme mali doplňujúce voľby a či vôbec posledné parlamentné voľby ešte platia, alebo ich už „demokraticky“ zrušili? Čiže sme sa nenazdali a v parlamente máme zrazu o tri strany viac.“To jsou nám ale věci“ povedal by Hurvínek. Naozaj je náš parlament fackovací panák bez noriem, kde si každý môže robiť to, čo sa mu zachce a zapáči? Asi áno, veď o tom je demokracia – každý môže všetko a môže aj na všetko kašlať!!!

Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ťažká dilema Petra Pellegriniho

Blížia sa prezidentské voľby a podľa prieskumov verejnej mienky má Pellegrini veľkú šancu, že v …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *