Home / šport / Futbal / Marco Giampaolo končí na lavičke AC Miláno, vedenie klubu rozhodlo o jeho odvolaní

Marco Giampaolo končí na lavičke AC Miláno, vedenie klubu rozhodlo o jeho odvolaní

8.10.2019 (Webnoviny.sk) – Stolička po trénerom Marcom Giampaolom bola v talianskom klube AC Miláno už dlho rozkývaná, teraz o ňo definitívne prišiel.

Vedenie „rossoneri“ v utorok rozhodlo o jeho odvolaní, napomohlo mu ani víťazstvo 2:1 na pôde FC Janov vo víkendovom súboji 7. kola Serie A. Milánčania sú v tabuľke súťaže až na 13. priečke, zo siedmich duelov vydolovali len deväť bodov.

Giampaolo v AC Miláno dlho nevydržal. Do klubu prišiel pred aktuálnou sezónou ako náhrada za Gennara Gattusa. „Klub ďakuje Marcovi za jeho prácu a praje mu len to najlepšie v ďalšej trénerskej kariére,“ uvádza sa na webe AC Miláno.

Meno Giampaolovho nástupcu ešte nie je známe, talianske médiá však hovoria najmä o Stefanovi Piolim. Ten naposledy pracoval vo Fiorentine, v sezóne 2016/2017 viedol Inter Miláno a viackrát priznal, že je priaznivcom Interu.

V Serie A ide o druhú trénerskú výmenu v tejto sezóne, v pondelok Eusebio Di Francesco ukončil pôsobenie v Sampdorii Janov. Zaujímavosťou je, že Di Francesco nahradil v Sampdorii Giampaola.

Viac k témam: Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk – Marco Giampaolo končí na lavičke AC Miláno, vedenie klubu rozhodlo o jeho odvolaní © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovan Bratislava obhájili titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži, Zlaté Moravce sú už istý zostupujúci

„Tešíme sa, že sa nám podarilo získať titul, a to už päť kôl pred koncom súťaže", uviedol kormidelník Slovana Vladimír Weiss starší.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *