Home / SLOVENSKO / Polícia má voľné ruky, Pellegrini sa vyjadril k údajnej komunikácii Jankovskej a Kočnera

Polícia má voľné ruky, Pellegrini sa vyjadril k údajnej komunikácii Jankovskej a Kočnera

3.10.2019 (Webnoviny.sk) – Na základe informácií, ktoré postupne prenikajú na verejnosť, je správne, že Monika Jankovská viac nesedí na stoličke štátnej tajomníčky ministerstva spravodlivosti.

Uvádza sa to v reakcii predsedu vlády Petra Pellegriniho na zverejnenú komunikáciu medzi Jankovskou a obvineným podnikateľom Marianom K, ktorú agentúre SITA zaslal tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

„Ďalšie kroky sú už v rukách polície a prokuratúry, ktoré majú voľné ruky, aby konali, ako konať majú,“ dodal premiér.

Minister spravodlivosti Gábor Gál (Most-Híd) označil prepisy údajnej komunikácie medzi obvineným Marianom K. a bývalou štátnou tajomníčkou ministerstva Monikou Jankovskou (Smer-SD) za závažné informácie.

Ak sú autentické, orgány činné v trestnom konaní by podľa ministra mali okamžite vzniesť obvinenie.

Viac k témam: Kočner komunikácia Threema, premiér Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia má voľné ruky, Pellegrini sa vyjadril k údajnej komunikácii Jankovskej a Kočnera © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *