Home / šport / KHL / Brankár Hudáček sa dostal medzi najlepších legionárov týždňa v KHL

Brankár Hudáček sa dostal medzi najlepších legionárov týždňa v KHL

1.10.2019 (Webnoviny.sk) – Slovenský brankár Július Hudáček má za sebou vydarený návrat po zranení. V drese Spartaka Moskva odchytal prvé dva zápasy v tomto ročníku a svoj tím potiahol k dvom víťazstvám. Kontinentálna hokejová liga (KHL) preto zaradila rodáka zo Spišskej Novej Vsi medzi päť najlepších legionárov minulého týždňa v nadnárodnej súťaži. Informoval o tom oficiálny ligový portál.

Starší z bratov Hudáčkovcov zažil tohtosezónny debut v červeno-bielom drese proti Avtomobilistu Jekaterinburg a ihneď vychytal čisté konto pri víťazstve 1:0. O dva dni neskôr si pripísal 33 úspešných zákrokov pri triumfe 4:3 po samostatných nájazdoch nad Avangardom Omsk. Gólman s reprezentačnými skúsenosťami mal v spomenutých dvoch dueloch úspešnosť zákrokov 95,3 %.

Do elitného kvinteta legionárov sa v predchádzajúcom týždni dostali okrem Slováka aj kanadský útočník Kazane Matt Frattin (3 zápasy, 1+4), americký krídelník Dinama Minsk Shane Prince (3 zápasy, 1+4), fínsky center Petrohradu Jori Lehterä (3 zápasy, 2+2) a kanadský obranca Dinama Minsk Marc-André Gragnani (3 zápasy, 1+2).

Viac k témam: KHL Kontinentálna hokejová liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Brankár Hudáček sa dostal medzi najlepších legionárov týždňa v KHL © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *