Home / POLITIKA / „Sybiliak a VŠEVED“ Sulík: „FICO je politický stroskotanec“

„Sybiliak a VŠEVED“ Sulík: „FICO je politický stroskotanec“

Toto včera vypudil do médii v súvislosti s premiérom Pellegrinim ako jednotkou na kandidátnej listine SMERu zo svojich úst liberálny prorok „OLOamed“ a samozrejme aj bezvlasý „Sybilovej Vševed“ Sulík, ktorý sa pred štyrmi rokmi pasoval za fantazijného slovenského premiéra.

Dnes sa mu o tejto funkcii už ani nesníva. Ale určite sa mu sníva o tom, či sa vôbec jeho strane ujdú stoličky v parlamente, alebo jej naozaj utečú spred dverí. Ku cti mu slúži, že sa chce zbaviť dvoch najväčších krikľúňov do sveta Galka a Rajtára, ktorí sú svojimi slepými výstrelmi do vzduchu už málo dôveryhodní. Ide však o to, čo to urobí so stranou exlídra opozície, dnes subjektom potácajúcim sa 2 percentá nad hranicou zvolenia . A či bude dobrý ťah znovu zatiahnutím do slovenskej politiky vyškandalizovanej europoslankyne Ďurišovej – Nicholsonovej, ukážu voľby.

Pripomeňme si preferenčné hlasy oboch šéfov strán v predchádzajúcich voľbách v súvislosti s dnešnými preferenciami.

Fico získal 502 345 hlasov, SMER vyhral voľby so ziskom 28.28% a Sulík obdržal 179 249 hlasov, pričom SaS na druhom mieste dosiahlo iba 12,10 %

Pozrime sa na posledné prieskumy v poradí agentúr Focus, AKO a Polis

Smer 21,70, 18,20, 20,30 % – dlhodobo najviac vo všetkých. Priemer 20,07%

SaS     6,40,  8,10,   7,20 %,      9. a dva krát 5 miesto.        Priemer   7,23%

Aká je to trúfalosť od predsedu strany, ktorá má menej ako polovicu a v jednom prípade aj tretinu hlasov a sám predseda Sulík získal vo voľbách 2016 menej ako polovicu všetkých hlasov blížiacej sa k jednej tretine ako predseda Fico. A trpaslík vykrikuje o predsedovi zrejme už po piaty krát za sebou víťazovi volieb, že je politický stroskotanec!!! Sú to naozaj silné svalnaté slová ženatého vrabca!

Ak by bol Sulík, taký politický stratég a mal kvalitný program a víziu, ktorými by oslovil najviac voličo a viac ako Fico, tak by preferencie boli opačné, ale o tom môže mať Sulík iba mimogalaxijné fantázie. Pán Sulík: „Možno ste výrokom na Fica mysleli na vlastnú politickú budúcnosť. Škandalizovaním, urážaním a osočovaním sa voľby nevyhrávajú. To len môže na čas o čosi znížiť počet voličov. Pre voličov je dôležité, čo pre nich politik urobil, urobí a chce urobiť a na to by ste sa mali koncentrovať a nie na okydávanie, na škandalizovanie a na urážanie súpera. Toto robíte 10 rokov a navyše ste Vy položili Radičovej vládu. Prehliadajú Vám aj prokurátorské raňajky s Kočnerom. Nezabúdajte na to, že body sa rozdávajú až v ringu a ten pravdivý príde opäť v prestupnom roku 29. februára. Po nich môžete robiť závery a nie sa už teraz pasovať do zúfalej Matovičovej línie!“

Pavel Jacz

Známa debata R. Fica s R. Sulíkom pre čitateľov DENNÍKa POLITIKA ešte raz na pripomenutie

 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *