Home / POLITIKA / BUDE MATovič v budúcej VLÁDE riadiť MINISTERstvo škadalizovania, despotizmu, diktátorstva a nadsúdneho rozhodovania SR ?

BUDE MATovič v budúcej VLÁDE riadiť MINISTERstvo škadalizovania, despotizmu, diktátorstva a nadsúdneho rozhodovania SR ?

Áno, dobre ste čítali a myslím si, že som správne pomenoval nové ministerstvo, ktoré si bude uzurpovať jediný správny názor a bude rozhodovať o osude ľudí. Bude to obdoba XII. správy ZNB preslávenej ŠTB.

Ministerstvo bude na základe závanu vetríka škandalizovať, diktátorsky a despoticky odsudzovať všetkých, ktorí sa iným smerovaním nezmestia do kože a zároveň bude mať pod sebou špeciálne cely pre dlhoročné tresty tých, na ktorých pán budúci minister Matovič ukáže prstom. Budú to vlastne nežiadúci odporcovia nového režimu. Správny lepšočlovek môže všetko. Stačí mu ospravedlnenie. Včera nám to pekne ilustroval v relácii O päť minút dvanásť v STV. V jeho slovníku nechýbali hulvátstvo, odsudzujúce rozsudky o zlodejoch, rozkrádačoch podvodníkoch, Kočnerovcoch, mafiánoch a čo ja viem, čo ešte. A keď sa už s poslancom Tomášom vyhádal a začala odborná diskusia, tak bola iba polovičatá, lebo Matovič ako obyčajne neznalý problematiky, opäť zaútočil s opakujúcimi verklíkovými útočnými argumentami, ktoré sme počuli v jednej hodine už po niekoľký raz
Po tejto relácii som nadobudol pocit, že i napriek tomu, že poslanca Tomáša otituloval Goebelsom SMERu, tak Matovičovi po členky sám Goebels ani nesiaha, rovnako ako Brežnev, Stalin, Berija, Mussolini, Kim, Biľak Lupták, či Slota, ktorého sa snaží tento komediant- hulvát v slovenskom parlamente nahradiť, aby náš zákonodárny orgán nebol iba vážnou inštitúciou, ale aj dramaticko-humorným „Maťovičokrúžkom“.
Má to však zatiaľ jednu chybičku. Ale tá sa dá veľmi rýchlo vyriešiť podľa vzoru strany Spolu. Táto stranička v“závese“ za PS predstavila svoj program BOD ZLOMU (určite vychádza z filmu so slávnym Patrickom Swayze z roku 1991), v ktorom nestačí vymeniť figúrky. V jednom z jej bodov o budúcej vláde sme sa dočítali, že vymení, presnejšie napísané zruší dve ministerstvá a to hospodárstva a informatizácie. A vytvoria nové ministerstvo pre ľudské práva, občiansku spoločnosť a obranu demokracie s Centrom pre hybridné hrozby a dezinformácie!!! Skoro mi oči vypadli, pretože mi to pripomína niečo veľmi známe. Pre tých, ktorí si pamätajú bývalý režim, určite vedia, že sa mi vybavuje činnosť ideologických oddelení ÚV KSS i ÚV KSČ. A vraj ten socializmus bol taký hrozný, neschopný a krutý. Nuž asi bol prepracovaný. A po 30 rokoch „noví politici“ zistili, že sa bez represívnosti podľa vzoru socializmu nezaobídeme. Ak k tomu priradíme aj ďalšie opatrenia, ako vymazávanie nevhodných článkov a názorov, snaha o sociálny štát, liknavé budovanie škôlok i diaľnic , čo bolo v socializme bežnou vecou , nájomné byty a ďalšie kroky, ako zatiaľ rozpačitý postup v potravinovej sebstačnosti, tak sa pomaly, ale isto vraciame do časov dnes najmä medzi mladými a exdisidentmi tak nenávideného systému. Nuž, asi nebol až na niekoľko nezmyslov, ako cestovanie, šikanovanie, v päťdesiatych rokoch politické tresty smrti, vedúca úloha KSČ, až takým nezmyslom, ako nám dokazujú dnešní „noví politici“ a ako o ňom stále počúvame a počúvame.
Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *