Home / SVET / Alana počas letu vyskočila z lietadla, mohlo ísť o nečakanú reakciu na očkovanie proti malárii

Alana počas letu vyskočila z lietadla, mohlo ísť o nečakanú reakciu na očkovanie proti malárii

1.8.2019 (Webnoviny.sk) – Na Madagaskare sa minulý týždeň zabila devätnásťročná britská študentka Alana Cutland, ktorá počas letu vyskočila z malého lietadla Cessna C168. Vo štvrtok o tom informovala miestna polícia a smutnú správu potvrdila aj rodina mŕtveho dievčaťa.

Podľa riaditeľa madagaskarskej polície sa študentka Cambridge University počas letu zrazu odpásala, otvorila dvere na lietadle a pokúsila sa vyskočiť.

Ďalší pasažier sa jej v tom pokúšal zabrániť, no po niekoľkých minútach sa mu vytrhla a z lietadla vyskočila. Motív jej činu zatiaľ nie je známy. Podľa jednej z teórií mohlo ísť o nečakanú reakciu na očkovanie proti malárii.

Rodina dievčaťa si jej konanie nevie vysvetliť. Podľa stanoviska, ktoré zaslala médiám, Alana „vždy využila každú príležitosť, ktorá sa jej naskytla, s entuziazmom a zmyslom pre dobrodružstvo“. Tragická udalosť sa stala 25. júla, telo študentky doteraz nenašli.

Viac k témam: malária, očkovanie, samovražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Alana počas letu vyskočila z lietadla, mohlo ísť o nečakanú reakciu na očkovanie proti malárii © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Americké zbrane pre Ukrajinu už sú v Nemecku a Poľsku, medzi prvými dodávkami budú granáty

Spojené štáty americké chystajú dodať Kyjevu nový balík vojenskej podpory.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *