Home / EKONOMIKA / Eventy a výstavy – možnosť spropagovať svoje výrobky a služby širšej skupine ľudí

Eventy a výstavy – možnosť spropagovať svoje výrobky a služby širšej skupine ľudí

Získať si priazeň klientely a postaviť sa pred najväčšiu konkurenciu chce veľa sebazaprenia. Každá firma túži po úspechu, no niekedy to aj napriek veľkej snahe nevychádza. Eventy a výstavy zamerané na danú tematickú oblasť, v ktorej sa pohybujete, vám ale pomôžu spropagovať výrobky a služby, ktoré ponúkate.

Potrebujete vlastný výstavný stánok

Ak si rezervujete miesto na evente a výstave, budete potrebovať vlastný výstavný stánok. Odporúčame vám preto nájsť si firmu, ktorá vyrába kvalitné výstavné stánky vrátate grafickej stránky a konštrukcie. Ak chcete praktický skladateľný výstavný stánok, je potrebné poradiť sa, aký tvar výstavného stánku uprednostniť a dať si ho vyrobiť. Najpopulárnejším je výstavný stánok v tvare L, ktorý je z oboch strán otvorený a má dokonca aj úložný priestor.

Rozmery a tvar si môžete vybrať, pretože kombinácie tvarov a rozmerov sú prakticky neobmedzené. Akonáhle sa rozhodnete pre výrobu výstavného stánku, je potrebné myslieť aj na kvalitné grafické prevedenie, nakoľko práve dizajn zaujme ako prvý. Celý proces výroby, od návrhu až po dovoz, trvá maximálne 21 dní.

Čo všetko musí spĺňať dobrý promo stánok?

Aby ste s novým promo stánkom, ktorý vás bude sprevádzať na evente a výstave, boli spokojný, musí byť nenáročný na skladanie (ľahká a rýchla montáž bez náradia), pri prevážaní musí byť zabalený do kvalitného balenia, ktoré ho bude chrániť; musí byť vhodný aj pre exteriérové expozície, musí sa prispôsobiť priestoru (možnosť zmenšenia/ zväčšenia) a určite oceníte aj prekrytie konštrukcie stánku.

Internetová a printová reklama vám prinesú nových zákazníkov. Ak sa však nebudete zúčastňovať tematických eventov a výstav, môžete si tým uškodiť. Eventy zamerané na propagáciu, ale aj predaj sú v súčasnosti veľmi vyhľadávané, čo môžete ako podnikateľ využiť. Práve osobný kontakt dokáže presvedčiť mnohých potencionálnych klientov, aby uprednostnili vás pre vašou najväčšou konkurenciou.

INZERCIA. Zdroj foto: TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovenská ekonomika na začiatku roka výrazne vzrástla, priemysel je však naďalej v recesii

Zmierňovanie inflácie podľa analytikov Národnej banky Slovenska odľahčilo napäté rozpočty domácností.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *