Home / SVET / Tomio Okamura prilákal do Prahy európskych politikov Wildersa aj Le Penovú

Tomio Okamura prilákal do Prahy európskych politikov Wildersa aj Le Penovú

PRAHA 25. apríla (WebNoviny.sk) – Šéf SPD Tomio Okamura na začiatok kampane svojho hnutia do volieb do Európskeho parlamentu prilákal do Prahy popredných európskych nacionalistických politikov – predsedníčku francúzskeho Národného združenia Marine Le Penovú aj predsedu holandskej Strany slobody Geerta Wildersa.
<h2>Suverenita štátov</h2>
<em>“Ohrozuje nás islamizmus a globalismus. My, národné strany, sme jediné, ktoré to môžu zastaviť,“</em> povedala Le Penová. Európa podľa nej nemôže byť založená na ideológii, ktorá je nám vnútená,<em> „a to je v stávke 26. mája“</em>, uvádza český portál iDNES.cz.

V rovnakom zmysle sa vyjadril aj Wilders. <em>“Musíme sa snažiť obnoviť suverenitu národných štátov. Európska únia je nedemokratická. Je to príšera, ktorá udupáva našu národnú identitu. Musíme bojovať, aby sme nepodľahli Bruselu,“</em> vyhlásil holandský populista.
<h2>Imigračná politika</h2>
Okamurovo hnutie organizuje popoludní v hornej časti Václavského námestia demonštráciu, ktorej témou je: Nie diktátu Európskej únie, jej imigračnej politike a islamizácii. Na demonštrácii vystúpi Le Penová, Wilders a vedľa Okamuru aj volebný líder SPD Ivan David.

<em>“Chceme žiť v Európe, ale bez súčasnej politiky multikulturalizmu a likvidácie národných štátov presadzovanú elitármi EÚ Junckerom, Tuskom, Macronom a Merkelovou,“</em> napísalo do svojho uznesenia predsedníctvo Okamurovho hnutia.

Viac k témam: SPD Sloboda a priama demokracia, voľby do Európskeho parlamentu
Zdroj: Webnoviny.sk – Tomio Okamura prilákal do Prahy európskych politikov Wildersa aj Le Penovú © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na Časiv Jar útočí viac ako dvadsaťtisíc ruských vojakov, mesto je nateraz plne pod kontrolou Ukrajincov

Ruskí vojaci sústreďujú svoje úsilie na Časiv Jar, ktorý považujú za kľúčový pre ďalší postup smerom ku Kosťantynivke, Kramatorsku a Sloviansku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *