Home / POLITIKA / Kiska je nesmierne hrdý na to, akú prezidentku si Slovensko zvolilo

Kiska je nesmierne hrdý na to, akú prezidentku si Slovensko zvolilo

BRATISLAVA 31. marca (WebNoviny.sk) – Končiaci prezident Andrej Kiska je nesmierne hrdý na to, akú prezidentku si Slovensko zvolilo. Povedal to v štábe víťazky prezidentských volieb Zuzany Čaputovej, kam jej prišiel zablahoželať.

„Udalosti, aj okolo obvineného Mariana K., ukazujú, v akej hlbokej kríze sa nachádza naša krajina. Potrebujeme prezidentku, ako je Zuzana Čaputová. Prezidentku, ktorá sa postaví zlu, ktorá hovorí, že spravodlivosť potrebujeme presadzovať ako prvú,“ povedal Kiska.

K Čaputovej víťazstvu sa vyjadrili aj lídri koalície Progresívne Slovensko – Spolu. Čaputová bola do nedávna podpredsedníčkou Progresívneho Slovenska.

Podľa jeho lídra Ivana Štefunka tieto voľby sú pre nich signálom, že Slovensko je oveľa proeurópskejšia, liberálnejšia a otvorenejšia krajina, než aká je jej politická reprezentácia. Šéf Spolu Miroslav Beblavý dodal, že Čaputová svojím štýlom ukazuje cestu vpred, ukazuje, že politika sa dá robiť aj v pozitívnom, emocionálnom a zároveň vysoko odbornom duchu.

VIAC O TÉME: PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2019 NA SLOVENSKU

PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2019 NA SLOVENSKU: VÝSLEDKY PREZIDENTSKÝCH VOLIEB

Viac k témam: prezident Slovenskej republiky, Prezidentské voľby 2019 na Slovensku
Zdroj: Webnoviny.sk – Kiska je nesmierne hrdý na to, akú prezidentku si Slovensko zvolilo © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

NAKA zadržala len 14-ročnú osobu v súvislosti s podozrením zo šírenia poplašnej správy

Trestného činu sa mal mladistvý dopustiť v utorok 7. mája.

Jeden komentár

  1. Lebo nepôjde do basy za svoje zločiny. Ak Harabinovu žalobu za manipuláciu volieb prijmú na ústavnom súde, tak ústavný súd doplní nakoniec Pelegríny ako zastupujúci prezident až do nových volieb prezidenta. Kiska a Čaputová pôjdu do basy za podvody pri voľbách, daniach, pozemkoch a vlastizradu (vražda novinára cez Haščáka a štátny prevrat). Kiskove zločiny zatiaľ nepotrestané:
    1. pôvod kapitálu na úžeru – odkiaľ dostal kapitál na pôžičky. Vo svojej knihe píše, že na pumpe v USA zarobil málo a o všetko prišiel pri rozbiehaní obchodu na Slovensku. Kto a za čo mu dal kapitál, komu robí bieleho koňa?
    2. okradnutie občanov o pozemky v Poprade – pozemky nepredali a ocitli sa na jeho liste vlastníctva.
    3. daňové podvody s vratkami DPH a nesprávnym účtovaním.
    4. exekúcia 22 tisíc občanov, ktorým dal 70 % úroky na pôžičky.
    5. neobjasnil, prečo mu scientológovia vydali knihu a prečo ju používali na svojich prednáškach.
    6. zneužitie Dobrého anjela na svoju politickú propagáciu a volebnú kampaň.
    7. volebný podvod: podľa nahrávky Matovič – Prochádzka platil falošné prieskumy, aby sa stal významný kandidát, inak by bol jedným z mnohých bezvýznamných kandidátov.
    8. prekročenie až 12 násobne dovolených výdavkov na volebnú kampaň a nezaplatenie pokuty 12 miliónov euro za to prekročenie.
    9. podpora fašistu Porošenka, vraha vlastných občanov, ktorý nariadil bombardovať civilné mestá vlastnej krajiny
    10. podpora diktátora Ergodana a dávanie Turecka za príklad, hoci väzní najviac novinárov a politických väzňov na svete
    11. odmietnutie demokratických volieb – neakceptovanie politickej strany ĽSNS v parlamente, hoci si ju regulérne zvolili občania SR, neustále falošné obviňovanie a napádanie tejto strany, hoci by mal byť apolitický.
    12. slovné útoky bez príčiny na Ruskú federáciu – už v svojom inauguračnom prejave alebo v prejave v OSN – to si nedovolil ani Obama, Macron a Merkelová.
    13. podpora islamských bojovníkov, ktorých sem vozia Sorosove lode na občiansku vojnu v Európe. Podpora neprispôsobivých, na ktorých Sorosove vysoko ziskové „neziskovky“ čerpajú štátne aj európske fondy.
    14. Kiska bez mandátu vlády a parlamentu na rokovaniach NATO v roku 2014 ponúkol Slovensko na vojenské základne NATO (USA). Bilaka za pozvanie vojsk Varšavskej zmluvy v roku 1968 súdili.
    15. súkromné lietanie na štátnom lietadle, spôsobil tak škodu vyše milióna euro. Americký minister zdravotníctva – jeho vzor – odstúpil z funkcie za rovnakú vec, hoci minul len 48 tisíc dolárov.
    16. svojvoľne pozval Dalajlámu, ktorého odmietli prijať Mayová, Macron aj Merkelová, aby nepoškodili ekonomiku svojich krajín. Kiska tak zmaril plánované investície Číny na Slovensku v hodnote niekoľkých miliard € – čínska automobilka, banka, závody pri Senci, širokorozchodná trať do Bratislavy atď.
    17. paradoxne dva krát na videu doteraz prístupnom na youtube vyhlásil: „Ľudské práva nesmú byť nadradené obchodným záujmom.“ Čím záujmom? Soroša? Rotchildovcov? Na obchodné záujmy SR nepozeral a ťažko ich poškodil.
    18. návšteva svojho sponzora a pána George Sorosa v USA na služobnej ceste za slovenské prostriedky.
    19. znefunkčnenie ústavného súdu na 3 roky
    20. Podpora štátneho prevratu, nerešpektovanie ústavy – jeho výrok: „Musíme prebrať moc!“ – prebrať moc bez volieb, násilím.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *