Home / šport / Futbal / Ronaldo po zranení opäť trénoval, zrejme nastúpi v šlágri Serie A proti SSC Neapol

Ronaldo po zranení opäť trénoval, zrejme nastúpi v šlágri Serie A proti SSC Neapol

TURÍN 1. marca (WebNoviny.sk) – Portugalský futbalista v službách talianskeho klubu Juventus Turín Cristiano Ronaldo by mal po doliečení ľavého členka nastúpiť v nedeľňajšom šlágri 26. kola Serie A 2018/2019 na ihrisku SSC Neapol. Ešte v utorok pritom pre spomenuté problémy trénoval individuálne a šuškalo sa o dlhšej hernej absencii.

Tridsaťštyriročný rodák z Madeiry si privodil indispozíciu v predchádzajúcom ligovom meraní síl Juventusu s Bolognou (1:0).

Klub z metropoly Piemontu vo svojom oficiálnom vyhlásení potvrdil, že CR7 absolvoval vo štvrtok tímový tréning a nemal by vynechať blížiaci sa šláger najvyššej talianskej súťaže.

C. Ronaldo je aktuálne najlepším strelcom Serie A, keď má na svojom konte 19 presných zásahov. Juventus je priebežný líder ligovej tabuľky. V 25 zápasoch ešte ani raz neprehral a nazbieral 69 bodov. Na druhom mieste je práve SSC Neapol, ktorý na vedúcich Turínčanov stráca aktuálne 13 bodov.

Viac k témam: Juventus Turín, Serie A, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk – Ronaldo po zranení opäť trénoval, zrejme nastúpi v šlágri Serie A proti SSC Neapol © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *