Home / šport / Ostatné športy / Strieborný olympijský medailista v rýchlokorčuľovaní mal vážnu nehodu, hrozí mu transplantácia

Strieborný olympijský medailista v rýchlokorčuľovaní mal vážnu nehodu, hrozí mu transplantácia

GRONINGEN 10. januára (WebNoviny.sk) – Najprv nehoda s vysokozdvižným vozíkom a potom vážne popáleniny pri zapaľovaní kozubu. Úspešný holandský rýchlokorčuliar na krátkej dráhe Sjinkie Knegt rozhodne nemôže hovoriť o úspešnom období v súkromí.

V polovici decembra si poranil lýtko v dielni a aktuálne skončil v nemocnici v Groningene s popáleninami prvého až tretieho stupňa. A opäť si to odniesla najmä jeho ľavá noha. Informuje o tom aj portál idnes.cz.

Počas víkendu preto Knegt nemôže obhajovať titul majstra Európy vo viacboji na domácom ľade v Dordrechte. Podľa holandských médií má niektoré časti kože také spálené, že mu dokonca hrozí transplantácia. Medzi najväčšie úspechy 29-ročného rodáka z Bantegy patrí striebro zo ZOH 2018 v Pjongčangu na 1500 m a bronz zo ZOH 2014 v Soči na 1000 m.

Viac k témam: rýchlokorčuľovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Strieborný olympijský medailista v rýchlokorčuľovaní mal vážnu nehodu, hrozí mu transplantácia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mikaela Shiffrinová sa na svahy vrátila vo veľkom štýle, vyhrala slalom v Aare a spečatila zisk malého glóbusu

Predchádzajúce týždne vynechala pre problémy s kolenom, ktoré si poranila ešte v januári pri páde v talianskej Cortine d'Ampezzo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *