Home / šport / Futbal / Škriniarov Inter musí odohrať dva domáce zápasy bez fanúšikov, pyká za pokriky na Koulibalyho

Škriniarov Inter musí odohrať dva domáce zápasy bez fanúšikov, pyká za pokriky na Koulibalyho

MILÁNO 9. januára (WebNoviny.sk) – Účastník Serie A Inter Miláno požiadal Taliansku futbalovú federáciu (FIGC) a predstaviteľov najvyššej súťaže na Apeninskom polostrove, aby umožnili deťom vstup na blížiaci sa domáci zápas „Nerazzurri“ proti Sassuolu (19. 1.). Tím zo Sana Sira má odohrať v Serie A najbližšie dva domáce súboje bez fanúšikov v hľadisku.

Priaznivci tohto klubu sa ešte 26. decembra prezentovali rasistickými chorálmi na adresu obrancu SSC Neapol Kalidoua Koulibalyho vo vzájomnom zápase dvoch talianskych mužstiev. Milánsky Inter, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Milan Škriniar, chce umožniť vstup do hľadiska aspoň najmenším fanúšikom. FIGC ani predstavitelia Serie A doposiaľ na túto žiadosť nereagovali.

Viac k témam: Inter Miláno, rasizmus, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk – Škriniarov Inter musí odohrať dva domáce zápasy bez fanúšikov, pyká za pokriky na Koulibalyho © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Leverkusen neprehral ani v 46. zápase, o vyrovnanie sa postaral stredopoliar Robert Andrich (video+foto)

„Farmaceuti“, ktorí o zisku svojho premiérového ligového titulu rozhodli už pred dvomi týždňami, identickým spôsobom unikli prehre aj v predchádzajúcom kole.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *