Home / šport / Tenis / Sestry Williamsové čaká spoločný duel, na exhibičnom podujatí privítajú aj iné zvučné mená

Sestry Williamsové čaká spoločný duel, na exhibičnom podujatí privítajú aj iné zvučné mená

ABÚ ZABÍ 5. decembra (WebNoviny.sk) – Americká tenistka Serena Williamsová sa koncom roka predstaví na exhibičnom podujatí Mubadala World Tennis Championship v Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch (27. – 29. 12.). V zápase nastúpi proti svojej sestre Venus. Vlani v decembri sa práve na tomto podujatí predstavila prvýkrát po pôrode svojej dcéry. V danom stretnutí nestačila na Lotyšku Jelenu Ostapenkovú.

„Minulý rok sa mi v Abú Zabí veľmi páčilo. Teším sa, že sa znovu uvidím toto krásne mesto a rovnako verím, že poteším aj mojich fanúšikov. Tento rok nastúpim proti mojej sestre, čo robí blížiaci sa zápas pre mňa ešte špeciálnejším,“ uviedla Serena v zverejnenom stanovisku.

Na rovnakom mieste sa predstavia koncom decembra aj muži. V akcii budú okrem iných aj Srb Novak Djokovič, Španiel Rafael Nadal a vlaňajší víťaz podujatia Juhoafričan Kevin Anderson. Informácie priniesol portál tennis365.com.

Viac k témam: Kevin Anderson, Novak Djokovič, Rafael Nadal, Serena Williamsová
Zdroj: Webnoviny.sk – Sestry Williamsové čaká spoločný duel, na exhibičnom podujatí privítajú aj iné zvučné mená © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Chorvátsky tenista Ivo Karlovič definitívne končí profesionálnu kariéru, počas nej zaznamenal takmer 14-tisíc es

Karlovič sa počas kariéry zviditeľnil predovšetkým svojím „delovým" podaním.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *