Home / šport / Futbal / Európska liga: RSC Anderlecht Brusel – FC Spartak Trnava (online)

Európska liga: RSC Anderlecht Brusel – FC Spartak Trnava (online)

BRUSEL 29. novembra (WebNoviny.sk) – Futbalisti Spartaka Trnava hrajú vo štvrtok od 18.55 v Bruseli proti Anderlechtu zápas 5. kola D-skupiny Európskej ligy 2018/2019. Súboj na Štadióne Constanta Vanden Stocka rozhodujú rozhodcovia z Grécka – hlavným je Anastasios Papapetrou.

V skupinovej fáze Európskej ligy zatiaľ „Andeli“ bodovali iba v prvom stretnutí, a to práve v prvom súboji s belgickým tímom na Štadióne Antona Malatinského (1:0). O triumfe Spartaka nad Anderlechtom vtedy rozhodol Matej Oravec.

Trnavčania odvtedy ďalšie body nepridali – v Istanbule podľahli Fenerbachce (0:2) a potom dvakrát nestačili na Dinamo Zábreb (doma – 1:2, vonku – 1:3). Postupové nádeje Spartaka na postup zo skupiny sú tak minimálne, ale stále žijú.

Trnavčani však musia v Bruseli bezpodmienečne bodovať. Postupové priečky v „déčku“ zatiaľ patria suverénnemu Dinamu Záhreb (12 bodov), ktorému už účasť v ďalšej fáze neutečie a Fenerbahce Istanbul (7). V prípade, že Trnava v Bruseli boduje naplno a turecký tím s Martinom Škrtelom získa maximálne bod v dueli s Dinamom Záhreb, slovenský šampión si to s Fenerbahce rozdá v priamom súboji o postup v záverečnom zápase skupiny.

Európska liga 2018/2019

D-skupina

RSC Anderlecht Brusel – FC Spartak Trnava

Štadión Constanta Vanden Stocka (Brusel)

Góly:

Žlté karty:

strely celkovo (na bránu): 0:0 (0:0) rohové kopy: 0:0, ofsajdy: 0:0, držanie lopty (v %): 50 – 50, rozhodcovia: A. Papapetrou – T. Petropoulos, I. Aptosoglou (všetci Gréc.)

Zostavy:
Anderlecht:
Spartak:

Viac k témam: Európska liga UEFA, FC Spartak Trnava, RSC Anderlecht Brusel
Zdroj: Webnoviny.sk – Európska liga: RSC Anderlecht Brusel – FC Spartak Trnava (online) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Calzona na kemp do Rakúska nominoval 32 futbalistov, šiesti sa nedostanú na ME

Taliansky kouč si vybral štyroch brankárov, desiatich obrancov, deviatich stredopoliarov a deviatich útočníkov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *