Home / šport / KHL / Hráči HC Slovan Bratislava vo Viedni asi pili pivo, myslí si Koževnikov o dvoch debakloch

Hráči HC Slovan Bratislava vo Viedni asi pili pivo, myslí si Koževnikov o dvoch debakloch

VIEDEŇ 29. októbra (WebNoviny.sk) – Ostatné dve prehry Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na viedenskom ľade s CSKA Moskva (0:9) a SKA Petrohrad (0:7) v rámci projektu KHL World Games vyvolal zmiešané emócie, najmä v bratislavskom tíme.

Propagačné stretnutia na zviditeľnenie nadnárodnej súťaže priniesla dva výprasky „belasých“. Až tak tragicky situácia nevníma dvojnásobný olympijský šampión Alexander Koževnikov. „Či sa tieto zápasy páčili, to musia povedať Rakúšania,“ povedal šesťdesiatnik Koževnikov pre portál Championat.com.

„A čo môžem povedať o Slovane, že prehral dva zápasy s takým vysokým skóre? Pravdepodobne vo Viedni pili pivo a nemysleli na súboje. A ruské kluby sa na stretnutia svedomito pripravili. Slováci majú radi pivo a vo Viedni je dobré,“ povedal s úsmevom niekdajší útočník a vážnejšie doplnil: „Nerozumiem takýmto výsledkom. Zdá sa, že Slovan jednoducho nehral.“

Viac k témam: Alexander Koževnikov, CSKA Moskva, HC Slovan Bratislava, KHL Kontinentálna hokejová liga, SKA Petrohrad, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk – Hráči HC Slovan Bratislava vo Viedni asi pili pivo, myslí si Koževnikov o dvoch debakloch © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *