Home / šport / Futbal / Európska liga (online): Fenerbahce Istanbul – FC Spartak Trnava

Európska liga (online): Fenerbahce Istanbul – FC Spartak Trnava

ISTANBUL 4. októbra (WebNoviny.sk) – FC Spartak Trnava hrá vo štvrtok od 18.55 SELČ proti Fenerbahce Istanbul svoj druhý zápas v D-skupine Európskej ligy UEFA 2018/2019. Hlavným rozhodcom súboja je Nemec Tobias Welz, ktorému na čiarach pomáhajú krajania Rafael Foltyn a Markus Häcker.

„Andeli“ sa na istanbulskom Štadióne Sükrüa Saracogla snažia nadviazať na svoj triumf 1:0 nad RSC Anderlecht Brusel vo svojom úvodnom zápase v skupinovej fáze. V generálke na štvrtkový súboj sa im však nedarilo – v sobotu vo Fortuna lige prehrali so Slovanom Bratislava 1:2. Tradičné derby poznačil incident v hľadisku, keď fanúšikovia Spartaka napadli rodiny trénerov „belasých“.

Elitný turecký klub SK Fenerbahce Istanbul je v kríze. Neuspel už v troch zápasoch po sebe a neúspešne odštartoval aj svoje účinkovanie v D-skupine Európskej ligy, keď na pôde Dinama Záhreb hladko prehral 1:4. Nad holandským trénerom tímu Phillipom Cocuom tak visí Damoklov meč.

Ďalšie zápasy Európskej ligy sú na programe 25. októbra – Fenerbahce bude hrať na pôde Anderlechtu a Spartak privíta Dinamo Záhreb. Duel na Štadióne Antona Malatinského sa však možno bude hrať bez divákov, pretože Disciplinárna komisia Európskej futbalovej únie za rasistické prejavy potrestala Trnavu zatvorením štadióna na jeden zápas a pokutou 60 000 eur.

Európska liga 2018/2019 

D-skupina

Fenerbahce Istanbul – FC Spartak Trnava

hrá sa od 18.55 SELČ na Štadióne Sükrüa Saracogla v Istanbule

Góly:

 

Žlté karty: 0 – 0

 

strely celkovo (na bránu): 0:0 (0:0), rohové kopy: 0:0, ofsajdy: 0:0, držanie lopty (v %): 50 – 50, rozhodcovia: T. Welz – R. Foltyn, M. Häcker (všetci Nem.)

Zostavy:
Fenerbahce:
Spartak:

Viac k témam: Európska liga UEFA, FC Spartak Trnava, Fenerbahce Istanbul
Zdroj: Webnoviny.sk – Európska liga (online): Fenerbahce Istanbul – FC Spartak Trnava © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Brankár Dominik Greif je údajne v hľadáčiku netopierov z Valencie, ale záujem o neho majú viaceré popredné európske kluby

Pozíciu brankárskej jednotky vo Valencii aktuálne plní 23-ročný gruzínsky reprezentant Giorgi Mamardašvili.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *