Home / SLOVENSKO / Video: Bachar chcel odsúdenému do košickej basy pašovať kokaín, chytili ho pri preberaní úplatku

Video: Bachar chcel odsúdenému do košickej basy pašovať kokaín, chytili ho pri preberaní úplatku

BRATISLAVA 2. októbra (WebNoviny.sk) – Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil príslušníka Zboru väzenskej a justičnej stráže z prijímania úplatku a zneužitia právomoci verejného činiteľa. Jednému z obvinených chcel do basy pašovať kokaín.

Ako polícia informovala na svojej facebookovej stránke, obvinený 26-ročný bachar ponúkol odsúdenému v košickej väznici, že mu za poplatok 2 000 eur mesačne prepašuje kokaín a ďalšie zakázané veci. Ďalšia suma sa mala odvíjať od potrieb a požiadaviek odsúdeného.

S kontaktnou osobou svojho „klienta“ si dohodol stretnutie v Košiciach na parkovisku pred nákupným centrom, aby prevzal úplatok a osobne si prediskutovali ďalšie detaily. Stretnutie prebehlo podľa plánu a vo chvíli, keď si prevzal 7 000 eur v hotovosti ho zadržali policajti Národnej kriminálnej agentúry.

V prípade dokázania viny mu za korupciu ako verejnému činiteľovi hrozí trest na päť až 12 rokov, za zneužitie právomoci od dvoch do piatich rokov. Stíhaný je na slobode.

Viac k témam: väznica, Zbor väzenskej a justičnej stráže
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Bachar chcel odsúdenému do košickej basy pašovať kokaín, chytili ho pri preberaní úplatku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Moskva na Ukrajine stratila ďalších viac ako tisíc vojakov, prišla aj o desiatky kusov techniky

Celkové straty Ruska od začiatku invázie na Ukrajinu vzrástli na viac ako 465 000 ľudí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *