Home / šport / Futbal / Spartak Trnava privíta Slovan Bratislava, polícia uzavrie Kollárovu ulicu

Spartak Trnava privíta Slovan Bratislava, polícia uzavrie Kollárovu ulicu

TRNAVA 28. septembra (WebNoviny.sk) – Polícia v sobotu v čase približne od 15.30 do 21.00 h uzatvorí Kollárovu ulicu v Trnave, dôvodom je zápas 10. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy FC Spartak Trnava – ŠK Slovan Bratislava.

Predaj a pitie alkoholu nezakážu

Ulica bude podľa trnavskej policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej uzatvorená z dôvodu zabezpečenia verejného poriadku, bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky od križovatky s Hospodárskou a Dohnányho ulicou, až po vjazd do podzemných garáží v City Arene.

Na rozdiel od minulosti polícia nepožiadala vedenie mesta o vydanie zákazu predaja a pitia alkoholu. Oznámená lehota uzatvorenia Kollárovej ulice sa môže operatívne meniť podľa vývoja bezpečnostnej situácie. Touto ulicou sa obvykle presúvajú zo železničnej stanice na štadión fanúšikovia bratislavského Slovana.

Kollárova ulica je uzatváraná pravidelne

Kollárovu ulicu polícia uzatvára počas rizikových futbalových zápasov pravidelne, práve z tejto ulice je pre fanúšikov hostí určený vchod na futbalový Štadión Antona Malatinského.

Pri tradičnom prestížnom meraní sil medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava platí obvykle aj zákaz predaja a pitia alkoholických nápojov, bolo tak aj pri aprílovom zápase.

Na sobotu 29. septembra však podľa hovorcu trnavskej radnice Pavla Tomašoviča takýto zákaz nebol vydaný.

Viac k témam: FC Spartak Trnava, Fortuna liga, ŠK Slovan Bratislava
Zdroj: Webnoviny.sk – Spartak Trnava privíta Slovan Bratislava, polícia uzavrie Kollárovu ulicu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Talent či kvalita niekedy nestačia, ŠK Slovan Bratislava ukončil spoluprácu s kontroverzným luxemburským útočníkom

Gerson Rodrigues v belasom drese absolvoval osem súťažných duelov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *