Home / šport / KHL / Slovan Bratislava získal do kádra Caseyho Baileyho, Országh očakáva od neho silnú produktivitu

Slovan Bratislava získal do kádra Caseyho Baileyho, Országh očakáva od neho silnú produktivitu

BRATISLAVA 21. septembra (WebNoviny.sk) – Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava získal do kádra Caseyho Baileyho. S 26-ročným Američanom sa dohodol na zmluve na jednu sezónu.

Odporúčame:
Aktualizované: Slovan Bratislava odchádza z Vladivostoku s triumfom, po prvý raz v sezóne KHL uspel na ľade súpera

Bailey dosiaľ pôsobil v AHL v drese farmy New Yorku Islanders, v minulom ročníku bol so 41 bodmi druhý najproduktívnejší hráč tímu. Jeho kontrakt ešte musí Slovan zaregistrovať v Centrálnej hráčskej matrike (CIB) v Moskve.

„Casey je typickým severoamerickým hokejistom. Je platný v osobných súbojoch, silný a dôrazný pred bránkoviskom. Pre mužstvo vie vybojovať mnoho pukov. Vyznačuje sa tvrdou strelou. Produktivitu, akú preukázal v posledných sezónach v AHL, by sme od neho radi videli aj v Slovane,“ povedal tréner Slovana Vladimír Országh na oficiálnom klubovom webe.

Viac k témam: Casey Bailey, HC Slovan Bratislava, hokej, New York Islanders
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovan Bratislava získal do kádra Caseyho Baileyho, Országh očakáva od neho silnú produktivitu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *