Home / šport / Futbal / Európska liga (D-skupina): FC Spartak Trnava – RSC Anderlecht Brusel (online)

Európska liga (D-skupina): FC Spartak Trnava – RSC Anderlecht Brusel (online)

TRNAVA 20. septembra (WebNoviny.sk) – Futbalisti FC Spartak Trnava hrajú vo štvrtok od 21:00 SELČ proti RSC Anderlecht Brusel svoj prvý zápas v D-skupine Európskej ligy. Hlavným rozhodcom súboja na Štadióne Antona Malatinského je Škót Kevin Clancy, ktorému na čiarach pomáhajú krajania Douglas Ross a Sean Carr.

FC Spartak v generálke na štvrtkové stretnutie prehral v sobotu v Žiline 1:2 v rámci 8. kola Fortuna ligy. V generálke neuspel ani Anderlecht, v sobotu podľahli zverenci Heina Vanhaezebroucka domácemu Genku tesne 0:1.

Trnavčania v predkolách pohárovej Európy postupne vyradili Zrinskij Mostar z Bosny a Hercegoviny, poľskú Legiu Varšava a slovinskú Olimpiju Ľubľana. Žreb základných skupín Európskej ligy v auditóriu Grimaldi Forum v Monaku im okrem Anderlechtu do „déčka“ pridelil Dinamo Záhreb a Fenerbahce Istanbul. Ďalší zápas v pohárovej Európe „andeli“ odohrajú 4. októbra v tureckej metropole.

Európska liga 2018/2019 

D-skupina

FC Spartak Trnava – RSC Anderlecht Brusel 0:0 (0:0)

hrá sa od 21.00 SELČ na Štadióne Antona Malatinského

Góly:

Žlté karty: 0 – 0

strely celkovo (na bránu): 0:0 (0:0), rohové kopy: 0:0, ofsajdy: 0:0, držanie lopty (v %): 50 – 50, rozhodcovia: K. Clancy – D. Ross, S. Carr (všetci Škót.)

Zostavy:
Spartak: 
Anderlecht:

Viac k témam: Európska liga UEFA, FC Spartak Trnava, RSC Anderlecht Brusel
Zdroj: Webnoviny.sk – Európska liga (D-skupina): FC Spartak Trnava – RSC Anderlecht Brusel (online) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Brankár Dominik Greif je údajne v hľadáčiku netopierov z Valencie, ale záujem o neho majú viaceré popredné európske kluby

Pozíciu brankárskej jednotky vo Valencii aktuálne plní 23-ročný gruzínsky reprezentant Giorgi Mamardašvili.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *