Home / SLOVENSKO / Hianik kandiduje na post primátora Pezinka s podporou SaS, OĽaNO a inými stranami

Hianik kandiduje na post primátora Pezinka s podporou SaS, OĽaNO a inými stranami

BRATISLAVA 10. septembra (WebNoviny.sk) – Strana Sloboda a Solidarita (SaS), hnutie OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), hnutie Progresívne Slovensko (PS) a strana Spolu – občianska demokracia vyjadrili podporu kandidátovi na primátora Pezinka v nadchádzajúcich komunálnych voľbách Igorovi Hianikovi. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa SaS Katarína Svrčeková.

Podpredseda SaS Ľubomír Galko vyzdvihol na Igorovi Hianikovi, že hrá s otvorenými kartami a patrí k najaktívnejším mestským poslancom v Pezinku.

Odporúčame:
Andrea Turčanová znova bojuje o post primátorky Prešova, hovorí aj o údajne vysokej zadlženosti

„Píše otvorené listy vedeniu mesta, vystupuje na zastupiteľstvách a svoje názory verejne prezentuje. Všetky, s ktorými prichádza, majú rovnakého menovateľa – lepší život v meste. Nehovorí o zmenách všeobecne, ale hovorí veľmi konkrétne – čo by sa malo stavať, čo opraviť, ako nakladať so zeleňou,“ uviedol ďalej Galko.

Igor Hianik si za svoje priority určil dopravu, parkovaciu politiku, ekológiu, obnovu zelene, otvorenú samosprávu, podporu kultúry a športu cez participatívny rozpočet, zdravú a dynamickú ekonomiku či nerozpredávanie mestského majetku. Je poslancom mestského zastupiteľstva, architektom a hrdým Pezinčanom.

Odporúčame:
Kandidát na primátora Nesrovnal odovzdal kandidačné listiny, Mika prezradil aj počet podpisov

„Vytvorili sme silný tím, ktorý podporuje silné strany. Zhodli sme sa, že mesto musí vykročiť novou, transparentnou cestou, aby obyvatelia pocítili, že treba pracovať pre nich,“ uviedol Hianik a dodal, že sa treba pevne držať morálnych a etických záväzkov.

„Musíme si splniť sľub, ktorý dávame ďalším generáciám, že naše mesto, hoci sme moderná spoločnosť, musí byť založené na tradíciách vinohradníckeho mesta a musí si uchovávať svoje genius loci,“ uzavrel Hianik.

Viac k témam: Igor Hianik, komunálne voľby 2018 na Slovensku, Ľubomír Galko, OĽaNO Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, Progresívne Slovensko, SaS Sloboda a Solidarita, SPOLU – občianska demokracia
Zdroj: Webnoviny.sk – Hianik kandiduje na post primátora Pezinka s podporou SaS, OĽaNO a inými stranami © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *