Home / SLOVENSKO / Foto: Díleri žili v byte s malými deťmi, polícia pri prehliadke zhabala drogy i zbraň

Foto: Díleri žili v byte s malými deťmi, polícia pri prehliadke zhabala drogy i zbraň

BRATISLAVA/KOŠICE 7. septembra (WebNoviny.sk) – Dvaja obvinení díleri sú výsledkom tohtotýždňovej policajnej akcie zameranej na drogovú trestnú činnosť v Košiciach. Policajti vykonali tri domové prehliadky a prehliadku osobného auta. Zaistili pervitín a extázu.

Odporúčame:
Polícia zhabala na jachte 840 kilogramov kokaínu, pri akcii bolo námorníctvo aj vzdušné sily

Okrem toho skončili v ich rukách komponenty na výrobu drog či sklenené fajky. Policajti našli aj samopal vz. 58 so zatavenou hlavňou. Všetky veci poputovali na expertízu.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, z drogového zločinu vyšetrovateľ obvinil 30-ročnú Zuzanu a 36-ročného Ladislava, ktorí žili v spoločnej domácnosti aj s dvoma maloletými deťmi. Drogy aj napriek tomu mali odložené na viditeľných a dostupných miestach. Obaja skončili vo väzbe a v prípade dokázania viny im hrozí trest na tri roky až 10 rokov.

Viac k témam: drogy, pervitín, Polícia SR, trestný čin, zbraň
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Díleri žili v byte s malými deťmi, polícia pri prehliadke zhabala drogy i zbraň © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zatiaľ nie je možné potvrdiť, že za výhražnými emailami pre školy sú ruské spravodajské služby, tvrdia Gašpar s Grendelom

Emaily napísané v slovenčine boli školám posielané z ruskej emailovej adresy a boli motivované radikálnym islámizmom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *