Home / šport / Futbal / Video: Rybníček po vypadnutí z Európskej ligy prehovoril o plánoch AS Trenčín aj pohyboch v kádri

Video: Rybníček po vypadnutí z Európskej ligy prehovoril o plánoch AS Trenčín aj pohyboch v kádri

LARNAKA 31. augusta (WebNoviny.sk) – Odchod anglického stopéra Jamesa Lawrenca do belgického Anderlechtu Brusel nie je posledný pohyb smerom von z kádra slovenského futbalového tímu AS Trenčín.

Odporúčame:
Európska liga (play-off): AS Trenčín si skupinovú fázu nezahrá, AEK Larnaka v odvete podľahol 0:3

Ako po skončení štvrtkového stretnutia prezradil generálny manažér tohto klubu Róbert Rybníček, v závere prestupového obdobia zo Sihoti odíde aj jeden z dvojice ofenzívnych hráčov – Nigérijčan Philip Azango alebo Chorvát Antonio Mance.

„Čo sa týka odchodov, odíde ešte jeden hráč. Bude to Azango alebo Mance. Ostatní by mali zostať a budú môcť naďalej rozvíjať svoj potenciál v našom klube,“ poznamenal Rybníček pred zástupcami slovenských médií.

Odporúčame:
James Lawrence po štyroch rokoch opúšťa AS Trenčín a mieri do belgického veľkoklubu

Trenčiansky funkcionár zároveň potvrdil, že v mužstve naďalej určite zostáva nigérijský stredopoliar Abdul Zubairu, v súvislosti s ktorým sa šuškalo o možnom prestupe do gréckeho AEK Atény. Rybníček sa taktiež pristavil pri tohtosezónnom počínaní futbalistov AS Trenčín v pohárovej Európe a plánoch klubu do budúcnosti.

„Naozaj sme si urobili v Európe veľmi dobré meno. Musíme ďalej pokračovať v tom, čo v Trenčíne tvoríme. Musíme sa teraz sústrediť na štadión, ktorý musí začať rásť. Musíme ďalej rozvíjať hráčov, ktorých tu máme. Myslím si, že klub ďalej pôjde cestou, ktorou šiel doteraz,“ skonštatoval Róbert Rybníček.

Viac k témam: Antonio Mance, AS Trenčín, Európska liga UEFA, Fortuna liga, James Lawrence, Philip Azango, Róbert Rybníček
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Rybníček po vypadnutí z Európskej ligy prehovoril o plánoch AS Trenčín aj pohyboch v kádri © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Švédi odmietli zavedenie systému VAR, tréner anglického tímu Tottenham Hotspur vtipkuje, že sa tam presťahuje

V anglickej Premier League sú verdikty VAR naďalej spornou záležitosťou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *