Home / šport / Futbal / Európska liga – play-off (odveta): FC Spartak Trnava – NK Olimpija Ľubľana (online)

Európska liga – play-off (odveta): FC Spartak Trnava – NK Olimpija Ľubľana (online)

TRNAVA 30. augusta (WebNoviny.sk) – Futbalisti Spartaka Trnava majú na dosah účinkovanie v skupinovej fáze Európskej ligy. V domácej odvete play-off im stačí udržať náskok z úvodného zápasu v Slovinsku, kde na pôde NK Olimpija Ľubľana zvíťazili 2:0.

Odporúčame:
Trnavčania nechcú v odvete play-off Európskej ligy nič podceniť, Chudý prezradil recept na úspech

Stretnutie na Štadióne Antona Malatinského sa hrá od 20.30 h SELČ a píska ho Talian Luca Banti, ktorému na čiarach asistujú Alessandro Costanzo a Giorgio Peretti. Mužstvo slovinského šampióna dočasne vedie kouč Safet Hadžič, po ktorom v septembri nastúpi do funkcie Rakúšan Zoran Barišič. Doterajšiemu kormidelníkovi Aleksandarovi Lintovi „zlomila väz“ práve minulotýždňová domáca prehra so Spartakom.

Odporúčame:
Spartak Trnava a AS Trenčín môžu v pohárovej Európe nadviazať na MŠK Žilina a Slovan Bratislava

Spartak sa na odvetu s Olimpijou nenaladil víťazne – v dueli 6. kola Fortuna ligy 2018/2019 doma remizoval s Ružomberkom 0:0. Olimpija v nedeľu zvíťazila v rámci slovinskej najvyššej súťaže na ihrisku NK Domžale (2:1). Trnava už v minulosti dvakrát účinkovala v play-off EL, avšak v sezónach 2011/2012 a 2014/2015 neuspela v konfrontáciách proti ruskému Lokomotivu Moskva, resp. švajčiarskemu FC Zürich.

Európska liga (play-off) – odveta

hrá sa od 20.30 SELČ

FC Spartak Trnava – NK Olimpija Ľubľana

prvý zápas – 2:0

Góly:

 

Žlté karty: 0 – 0

 

strely celkovo (na bránu): 0:0 (0:0), rohové kopy: 0:0, ofsajdy: 1:4, držanie lopty (v %): 50 – 50, rozhodcovia: L. Banti – A. Costanzo, G. Peretti (všetci Tal.)

Zostavy:
Spartak:
Olimpija:

 

Viac k témam: Európska liga UEFA, FC Spartak Trnava, ŽNK Olimpija Ľubľana
Zdroj: Webnoviny.sk – Európska liga – play-off (odveta): FC Spartak Trnava – NK Olimpija Ľubľana (online) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prípravu na MS 2026 komplikujú luxusné boxy na Aztéckom štadióne v Mexiku, majú súkromných vlastníkov

Dostali ich do neobmedzeného prenájmu na 99 rokov za to, že v šesťdesiatych rokoch minulého storočia prispeli na výstavbu štadióna.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *