Home / šport / Futbal / Obranca Evertonu Michael Keane po zrážke so spoluhráčom bol v bezvedomí

Obranca Evertonu Michael Keane po zrážke so spoluhráčom bol v bezvedomí

BOURNEMOUTH 25. augusta (WebNoviny.sk) – Hráč anglického futbalového klubu FC Everton Michael Keane bol v sobotňajšom dueli 2. kola Premier League na ihrisku AFC Bournemouth (2:2) niekoľko minút v bezvedomí. Dvadsaťpäťročný stopér pred koncom stretnutia doplatil na kontakt so senegalským spoluhráčom Idrissom Gueyem. Futbalisti liverpoolského tímu sa zrazili hlavami a obaja potrebovali lekárske ošetrenie.

Odporúčame:
Manchester City stratil body s nováčikom, Arsenal prvýkrát v sezóne vyhral

Horšie dopadol štvornásobný anglický reprezentant Keane, ktorý stratil vedomie. Priamo na mieste mu museli zabezpečiť prísun kyslíka, medicínsky štáb mu tiež preventívne nasadil krčný golier. Nehralo sa približne desať minút. Keana, ktorý predtým v 66. min zaznamenal druhý zásah Evertonu, previezli na pozorovanie do nemocnice. „V tejto chvíli je najdôležitejšie, že išiel do nemocnice. Zatiaľ však nemám viac informácií o jeho stave. Keď ho odvážali preč, zdalo sa mi, že už vyzeral trochu lepšie. Dúfam, že všetko dobre dopadne, teraz musíme iba čakať,“ povedať podľa webu Liverpool Echo tréner „Toffees“ Marco Silva.

Viac k témam: AFC Bournemouth, FC Everton, Idrissa Gueye, Michael Keane, Premier League
Zdroj: Webnoviny.sk – Obranca Evertonu Michael Keane po zrážke so spoluhráčom bol v bezvedomí © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ružomberčania sa druhýkrát tešia z triumfu v Slovnaft Cupe, v košickom finále zdolali Spartak Trnava (video+foto)

V minulosti ovládli domácu pohárovú súťaž aj v roku 2006.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *