Home / šport / Futbal / Cristiano Ronaldo môže vyhrať Ligu Majstrov s 3 rôznymi klubmi, prestup do Juventusu bol jeho osud

Cristiano Ronaldo môže vyhrať Ligu Majstrov s 3 rôznymi klubmi, prestup do Juventusu bol jeho osud

TURÍN 22. augusta (WebNoviny.sk) – Portugalský futbalový útočník Cristiano Ronaldo sa môže stať len druhým hráčom v histórii po stredopoliarovi Clarenceovi Seedorfovi (Ajax Amsterdam, Real Madrid, AC Miláno), ktorému by sa podarilo vyhrať Ligu majstrov s tromi rôznymi klubmi.

Odporúčame:
Juventus bude v tejto sezóne lepší ako Real Madrid, vyhlásila futbalová legenda Dino Zoff

„V živote sa dejú veci, ktoré nemôžeme ovplyvniť, diktuje nám ich osud. To bol prípad aj môjho prestupu do Juventusu,“ uviedol v rozhovore pre DAZN 33-ročný C. Ronaldo, ktorý prestúpil zo španielskeho klubu Real Madrid do talianskeho Juventusu Turín za 112 miliónov eur. V minulosti pôsobil aj v anglickom Manchestri United a v portugalskom Sportingu Lisabon.

Portugalský reprezentant so 120 gólmi drží aktuálny rekord v počte strelených gólov v LM, v ktorej získal víťaznú trofej s Manchestrom United (2008), Realom Madrid (2014, 2016, 2017, 2018). Juventus doteraz naposledy triumfoval v LM v roku 1996.

Viac k témam: Cristiano Ronaldo, Juventus Turín
Zdroj: Webnoviny.sk – Cristiano Ronaldo môže vyhrať Ligu Majstrov s 3 rôznymi klubmi, prestup do Juventusu bol jeho osud © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Leverkusen neprehral ani v 46. zápase, o vyrovnanie sa postaral stredopoliar Robert Andrich (video+foto)

„Farmaceuti“, ktorí o zisku svojho premiérového ligového titulu rozhodli už pred dvomi týždňami, identickým spôsobom unikli prehre aj v predchádzajúcom kole.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *