Home / šport / Futbal / Argentína najala dočasných trénerov, tím do konca roka povedú Scaloni a Aimar

Argentína najala dočasných trénerov, tím do konca roka povedú Scaloni a Aimar

BUENOS AIRES 3. augusta (WebNoviny.sk) – Niekdajší argentínski futbaloví reprezentanti Lionel Scaloni a Pablo Aimar povedú do konca roka 2018 tamojší národný tím.

Scaloni s Aimarom budú kormidelníkmi Argentíny v troch zápasoch, ktoré odohrajú „albicelestes“ do konca kalendárneho roka. Potom sa podľa prezidenta Argentínskej futbalovej asociácie (AFA) Claudia Tapiu rozhodne o hlavnom trénerovi.

Odporúčame:
Tréner Sampaoli na lavičke Argentíny skončil, jeho nástupcu údajne vyberajú zo štyroch mien

Musíme mať na toto rozhodnutie dostatok času, aby sme si vybrali dobre,“ uviedol Tapia pre argentínsky športový denník Olé.

Dvojica Scaloni – Aimar pri kormidle argentínskej reprezentácie nahradila Jorgeho Sampaoliho, ktorý skončil po nedávnom svetovom šampionáte v Rusku. Tím okolo Lionela Messiho podával na MS 2018 nepresvedčivé výkony a s turnajom sa rozlúčil po osemfinálovej prehre s neskoršími víťazmi z Francúzska (3:4). V argentínskom tábore sa navyše objavili aj početné nezhody a na verejnosť sa dostali informácie, že po prehre s Chorvátskom (0:3) v skupinovej časti získali hlavné slovo v tíme skúsenejší hráči.

Viac k témam: argentínska futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk – Argentína najala dočasných trénerov, tím do konca roka povedú Scaloni a Aimar © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Hviezdny Messi je druhým najlepším strelcom MLS, dvoma gólmi prispel v triumfe Interu Miami

Tretí gólu družstva z Floridy strelil Španiel Sergio Busquets, ktorý za Inter skóroval premiérovo od vlaňajšieho príchodu z FC Barcelona.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *