Home / šport / Futbal / Tréner Hapal skončil na lavičke AC Sparta Praha, vedenie klubu odvolalo aj Brunegrafa

Tréner Hapal skončil na lavičke AC Sparta Praha, vedenie klubu odvolalo aj Brunegrafa

PRAHA 27. júla (WebNoviny.sk) – Vedenie českého futbalového klubu AC Sparta Praha odvolalo trénera Pavla Hapala. K tomuto kroku sa klub z Letnej odhodlal po prehre mužstva vo štvrtkovom prvom zápase 2. predkola Európskej ligy na pôde srbského Spartak Subotica (0:2).

Odporúčame:
Sparta Praha dá Hapalovi druhú šancu, tréner pripravuje plán na zlepšenie výsledkov

Spartu dočasne povedie športový riaditeľ Zdeněk Ščasný. Spolu s Hapalom končí pri mužstve aj jeho asistent Slovák Oto Brunegraf, s ktorým predtým úspešne pôsobili na lavičke reprezentácie SR do 21 rokov.

„Výkony tímu neboli dlhodobo podľa našich predstáv a situáciu sme po predvedenej hre v Srbsku museli riešiť. Zostávajú iba dva dni do ligového stretnutia v Jablonci a za šesť dní je odveta so Suboticou. Očakávame úplne odlišný prístup a oba zápasy chceme zvládnuť. Prevzatie tímu športovým riaditeľom považujeme za dočasné riešenie,“ uviedol na web klubu generálny riaditeľ Sparty Adam Kotalík.

Viac k témam: AC Sparta Praha, Oto Brunegraf, Pavel Hapal
Zdroj: Webnoviny.sk – Tréner Hapal skončil na lavičke AC Sparta Praha, vedenie klubu odvolalo aj Brunegrafa © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vladimír Weiss starší by rád pokračoval ako kouč Slovana, pozitívne sa vyjadril aj šéf klubu

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík mladší povedal, že si nevie predstaviť iného trénera na lavičke klubu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *