Home / šport / Futbal / Rusnák sa zrejme do Európy nevráti, Real Salt Lake mu chystá novú zmluvu

Rusnák sa zrejme do Európy nevráti, Real Salt Lake mu chystá novú zmluvu

SALT LAKE CITY 27. júla (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant Albert Rusnák by mal predĺžiť kontrakt so svojim súčasným zamestnávateľom Real Salt Lake do roku 2021.

V Reale pôsobí od januára 2017

Podľa informácií Sky Sports News odmietne ofenzívny stredopoliar či krídelník ponuky z Európy a zostane verný účastníkovi americkej Major League Soccer (MLS).

Odporúčame:
Real Madrid si údajne našiel náhradu za Ronalda, pokukuje po kanonierovi z PSG

Rusnák pôsobí v Severnej Amerike od januára 2017 a za Real Salt Lake už odohral 49 zápasov, v ktorých nastrieľal 12 gólov a na ďalších 16 prihral.

Súčasná zmluva platí mladému Slovákovi do konca roka 2019 a vedenie zámorského klubu by rado pokračovalo v spolupráci až do záveru sezóny 2021.

Do USA prišiel z Holandska

Dvadsaťštyriročný futbalista prišiel do USA z holandskej najvyššej súťaže, kde nastupoval za FC Groningen a SC Cambuur.

Ešte predtým bol súčasťou mládežníckej akadémie Manchestru City a na Britských ostrovoch účinkoval v Birminghame City a Oldhame Athletic.

V uplynulých mesiacoch sa objavilo viacero informácií o tom, že Rusnák zamieri späť do Európy, kde oňho mala záujem predovšetkým pražská Sparta.

Viac k témam: Albert Rusnák, MLS Major League Soccer, Real Salt Lake
Zdroj: Webnoviny.sk – Rusnák sa zrejme do Európy nevráti, Real Salt Lake mu chystá novú zmluvu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Brankár Dominik Greif je údajne v hľadáčiku netopierov z Valencie, ale záujem o neho majú viaceré popredné európske kluby

Pozíciu brankárskej jednotky vo Valencii aktuálne plní 23-ročný gruzínsky reprezentant Giorgi Mamardašvili.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *