Home / Bulvárne / Nie Soros ale iný žid chce rozvrátiť svet. Kto? Geniálny židovský plán

Nie Soros ale iný žid chce rozvrátiť svet. Kto? Geniálny židovský plán

Nuž nik iný ako americký žid, miliardár a vlastník FACEBOOKu Mark Zuckerberg.

Tento žid disponuje majetkom vo výške 71 miliárd dolárov – viac na tejto stránke TU

Majetok Zuckerberga vysoko prevyšuje majetok iného žida Sorosa o ktorom mnohí tvrdia, že chce zničiť svet, zahubiť Slovanov, dováža do Európy imigrantov a podobné nezmysly.

Na čom zbohatol Zuckerberg? Na sociálnej sieti FACEBOOK a na tom, že každý deň viac ako 2,2 miliardy ľudí na svete (na Slovensku viac ako milión = viac ako 20 % populácia) využíva túto sociálnu sieť.

„Americká internetová spoločnosť Facebook nemieni na svojej sociálnej sieti mazať falošné správy. Podľa firmy by to bolo v rozpore so základnými princípmi slobody prejavu, informovala v piatok spravodajská stanica BBC.

Firma uviedla, že príspevok považovaný za falošnú správu nebude zmazaný, ak nebude porušovať jej pravidlá.“

Po tomto vyhlásení je jasné o čo ide židovi Zuckerbergovi. Pokračovať v systéme, ktorý umožňuje šírenie bludov, nezmyslov, neprávd, klamstiev, falošných správ a hoaxov.

Čím viac nenávisti, zloby, klamstiev táto sieť bude šíriť medzi ľuďmi, tým viac peňazí Zuckerbergovi a tým skôr dôjde k rozvráteniu sveta. Takže, kto je ten, kto chce rozvrátiť svet?

Ešte stále si myslíte, že rovrátiť svet chce Soros?

Nie, tento geniálny plán vymyslel iný židovský génius. His name is Mark Zuckerberg. Zarobiť na rozvrátení sveta. No nie je to geniálne? Geniálny židovský plán. Kým ultraordoxní židia broja proti strate dôvery, ktorá vzniká na internete (aj na facebuku) – viac na tejto stránke TU, žid Zuckerberg podkopáva túto dôveru. Umožnením šírenia falošných správ ako bolo uvedené vo vyhlásení jeho firmy.

Takže smelo ďalej múdri Slováci, kresťania, zapnite si ráno židovský facebook, šírte nezmysly, falošné správy a potom sa čudujete, že v mlieku sú chemtrails? 🙂

Za to však nemôže Soros, ale Vy. Každým Vaším zapnutím facebooku cinkne židovi Zuckerbergovi do kasičky centík. Takže tak, fejsbukoví hlupáci. Zdraví

Marian Zaboj

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *