Home / šport / Futbal / Manchester United sa zapojil do boja o Milinkoviča-Saviča, zo Serie A chce aj Alexa Sandra

Manchester United sa zapojil do boja o Milinkoviča-Saviča, zo Serie A chce aj Alexa Sandra

MANCHESTER 11. júla (WebNoviny.sk) – Anglický futbalový klub Manchester United sa zapojil do boja o srbského ofenzívneho stredopoliara Sergeja Milinkoviča-Saviča, ktorý je momentálne hráčom Lazia Rím.

Podľa talianskeho denníka Il Messaggero mali zástupcovia „červených diablov“ absolvovať rokovania s predstaviteľmi tímu z „večného mesta“.

Odporúčame:
Aktualizované: Prestupová bomba je dokonaná, Cristiano Ronaldo opúšťa Real Madrid a posilní Juventus

Prezident rímskeho Lazia Claudio Lotito sa už viackrát stretol s agentom dvadsaťtriročného futbalistu, ktorý má ponuky nielen z Manchestru. Záujem prejavili Real Madrid, FC Barcelona či Paríž St. Germain. Periodikum Corriere dello Sport uviedlo, že „biely balet“ je pripravený zaplatiť za talentovaného Srba až 155 miliónov eur, čo by mala byť transferová suma, ktorú požadujú Rimania.

Sergej Milinkovič-Savič je rodákom zo španielskej Lleidy, ale reprezentuje Srbsko. V talianskej Serie A pôsobí od sezóny 2015/16, keď sa dohodol na spolupráci s Laziom Rím. V priebehu troch rokov odohral v tomto klube 122 zápasov, v ktorých strelil 24 gólov a na ďalších 20 prihral. Pred príchodom na Apeninský polostrov nastupoval za belgický Genk a srbskú Vojvodinu Nový Sad.

Anglický regionálny denník Manchester Evening News referuje, že Sergej Milinkovič-Savič nie je jediným cieľom United v Taliansku. José Mourinho údajne zameral svoju pozornosť aj na ľavého obrancu Alexa Sandra z Juventusu Turín, ktorý by sa mohol presunúť na Britské ostrovy za 35 až 40 miliónov eur.

Viac k témam: futbal, Manchester United, Sergej Milinkovič-Savič
Zdroj: Webnoviny.sk – Manchester United sa zapojil do boja o Milinkoviča-Saviča, zo Serie A chce aj Alexa Sandra © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *