Home / šport / Futbal / Základné zostavy prvého semifinále MS vo futbale 2018 majú obrovskú hodnotu, najdrahší je Mbappé

Základné zostavy prvého semifinále MS vo futbale 2018 majú obrovskú hodnotu, najdrahší je Mbappé

MOSKVA 10. júla (WebNoviny.sk) – Marketingová hodnota hráčov Francúzska a Belgicka, ktorí v utorok večer vybehnú na petrohradský trávnik v prvom semifinále majstrovstiev sveta vo futbale je 1,7 mld. eur.

K tejto sume sa prepracoval francúzsky športový denník L´Equipe s upozornením, že ide len o základné jedenástky oboch tímov. Najdrahším francúzskym hráčom je podľa tohto odhadu útočník Kylian Mbappé s hodnotou 400 miliónov eur.

Odporúčame:
MS vo futbale 2018 (semifinále): Francúzsko – Belgicko (online)

Na pripomenutie, 19-ročný Mbappé pred rokom prestúpil z AS Monaco do tímu Paríž St. Germain za 180 miliónov. Mbappého kolega z útoku Antoine Griezmann je podľa L´Equipe hodný 120 miliónov eur a 100 miliónov je hodnota stredopoliarov Paula Pogbu, N´Gola Kantého a obrancu Raphaela Varana.

Najcennejším Belgičanom je podľa francúzskeho športového periodika ofenzívny hráč stredu poľa Kevin de Bruyne s hodnotou 200 miliónov eur, nasleduje kapitán „červených diablov“ Eden Hazard so 170 miliónmi a útočník Romelu Lukaku so 150 miliónmi. V celkovom finančnom odhade cennosti hráčov sú na tom oveľa lepšie Francúzi s 1,04 mild. eur, kým Belgičania majú hodnotu 695 miliónov eur.

Víťaz súboja Francúzsko – Belgicko sa vo finále MS 2018 stretne s lepším z druhého semifinále Anglicko – Chorvátsko.

Viac k témam: futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku
Zdroj: Webnoviny.sk – Základné zostavy prvého semifinále MS vo futbale 2018 majú obrovskú hodnotu, najdrahší je Mbappé © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Brankár Dominik Greif je údajne v hľadáčiku netopierov z Valencie, ale záujem o neho majú viaceré popredné európske kluby

Pozíciu brankárskej jednotky vo Valencii aktuálne plní 23-ročný gruzínsky reprezentant Giorgi Mamardašvili.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *