Home / šport / Futbal / Ronaldo zostane podľa Modriča v Real Madrid, nevie si ho predstaviť v inom európskom tíme

Ronaldo zostane podľa Modriča v Real Madrid, nevie si ho predstaviť v inom európskom tíme

MOSKVA 8. júla (WebNoviny.sk) – Kapitán chorvátskej futbalovej reprezentácie Luka Modrič si myslí, že Cristiano Ronaldo zostane jeho spoluhráčom v španielskom klube Real Madrid. V posledných dňoch sa objavili informácie o „hotovom“ prestupe 33-ročného Portugalčana do talianskeho Juventusu Turín za 100 miliónov eur.

„Podľa mňa zostane v Madride. Bolo by to veľmi dobré, pretože si ho neviem predstaviť v inom európskom tíme. Je to najlepší hráč na svete, znamená pre nás veľa. Uvidíme, ako to napokon dopadne,“ cituje Modriča španielsky denník AS.

Odporúčame:
Prestup Cristiana Ronalda do Juventusu Turín vyvolal hnev u zamestnancov Fiatu

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty FIFA pre najlepšieho hráča sveta Cristiano Ronaldo prišiel do Realu Madrid v roku 2009 z anglického Manchestru United.

V drese „bieleho baletu“ stihol za deväť sezón získať dva majstrovské tituly, štyri trofeje Ligy majstrov, dvakrát sa tešil zo zisku národného pohára i superpohára a tiež európskeho superpohára. Na konte má aj tri víťazstvá na MS klubov.

Viac k témam: Cristiano Ronaldo, futbal, Juventus Turín, Luka Modrič, Real Madrid
Zdroj: Webnoviny.sk – Ronaldo zostane podľa Modriča v Real Madrid, nevie si ho predstaviť v inom európskom tíme © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Talent či kvalita niekedy nestačia, ŠK Slovan Bratislava ukončil spoluprácu s kontroverzným luxemburským útočníkom

Gerson Rodrigues v belasom drese absolvoval osem súťažných duelov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *