Home / šport / Futbal / Argentínski fanúšikovia si pomýlili mestá a prišli o zápas na MS vo futbale, Putin to nenechal len tak

Argentínski fanúšikovia si pomýlili mestá a prišli o zápas na MS vo futbale, Putin to nenechal len tak

MOSKVA 1. júla (WebNoviny.sk) – Dvaja argentínski fanúšikovia kurióznym spôsobom prišli o zápas svojho tímu s Chorvátskom (0:3) na XXI. majstrovstvách sveta vo futbale v Rusku. Priaznivci „albicelestes“ totiž namiesto Nižného Novgorodu zamierili do 800 km vzdialeného Veľkého Novgorodu.

Odporúčame:
Video: Uruguaj postúpil do štvrťfinále MS vo futbale 2018, Cavani poslal domov Ronaldove Portugalsko

Ruský prezident Vladimir Putin to nenechal len tak a rozhodol sa nešťastníkom pomôcť. Agentúra Interfax referuje, že Putin nariadil, aby Argentínčania bezplatne dostali vstupenky na ďalší zápas skupinovej fázy s Nigériou.

V ňom Argentína zvíťazila 2:1 a postúpila do osemfinále. To však bola pre dvojnásobných majstrov sveta konečná na MS 2018. V osemfinálovej prestrelke Argentínčania nestačili na Francúzov (3:4).

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:

Všeobecné informácie
Kompletný program a výsledky
Skupiny a nominácie tímov
Tabuľky skupín

Viac k témam: futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, Vladimir Putin
Zdroj: Webnoviny.sk – Argentínski fanúšikovia si pomýlili mestá a prišli o zápas na MS vo futbale, Putin to nenechal len tak © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Real Madrid v predohrávke porazil Real Sociedad. Ak sa „bielemu baletu“ podarí získať ešte štyri body, bude majstrom

Z pohodlného 14-bodového náskoku pred priebežne druhým FC Barcelona má radosť aj taliansky kormidelník „bieleho baletu".

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *