Home / šport / Futbal / Egyptský televízny expert nezvládol víťazný gól Saudskej Arábie, zomrel na následky infarktu

Egyptský televízny expert nezvládol víťazný gól Saudskej Arábie, zomrel na následky infarktu

KÁHIRA 26. júna (WebNoviny.sk) – Egyptskí futbalisti sa rozlúčili s majstrovstvami sveta v Rusku (14. júna – 15. júla) pondelňajšou prehrou s reprezentantmi Saudskej Arábie (1:2) a pri návrate na scénu „mundialu“ po dlhých 28 rokoch napokon nezískali v základnej A-skupine ani bod. Rovnako nestačili na Uruguaj (0:1) a domáce Rusko (1:3).

„Faraóni“ mali pred šampionátom rozhodne väčšie ambície. Túžili postúpiť zo skupiny, no keď v úvodných dvoch vystúpeniach nezískali ani bod, bolo jasné, že ich púť sa skončí duelom proti tímu Saudskej Arábie.

Vstúpili doň dobre, keď v 22. min skóroval Mohamed Salah, no v neskoršom priebehu sa ich súper presadil dvakrát po góloch Salmana Al-Faraja a Salema Al-Dawsariho.

Odporúčame:
Španielom pomohol k prvenstvu v skupine a osemfinále MS vo futbale 2018 aj videorozhodca

Víťazný zásah do siete Egypťanov v 95. min nevydržalo srdce egyptského spolukomentátora Abdela Rahima Mohameda. Ako referuje web sportowefakty.wp.pl, expert televízie Maspero pocítil náhlu nevoľnosť. Previezli ho do nemocnice, kde sa jeho stav zhoršil a následne skonal na následky infarktu.

Saudská Arábia dosiahla premiérové víťazstvo na MS od triumfu nad Belgičanmi (1:0) v USA 1994, ktoré vtedy zariadil pamätným sólom cez polovicu ihriska Saeed Al-Owairan.

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:

Všeobecné informácie
Kompletný program a výsledky
Skupiny a nominácie tímov
Tabuľky skupín

Viac k témam: Egypt, futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, Saudská Arábia, smrť
Zdroj: Webnoviny.sk – Egyptský televízny expert nezvládol víťazný gól Saudskej Arábie, zomrel na následky infarktu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Real Madrid v predohrávke porazil Real Sociedad. Ak sa „bielemu baletu“ podarí získať ešte štyri body, bude majstrom

Z pohodlného 14-bodového náskoku pred priebežne druhým FC Barcelona má radosť aj taliansky kormidelník „bieleho baletu".

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *