Home / SVET / Syn zabil svoju matku a jej telo spálil v grile, pred vraždou vraj „doňho vstúpil Boh“

Syn zabil svoju matku a jej telo spálil v grile, pred vraždou vraj „doňho vstúpil Boh“

MERIDEN 12. júna (WebNoviny.sk) – Muž z amerického Connecticutu zavraždil svoju matku a jej telo spálil v grile. Tridsaťštyriročný Kyle Tucker polícii povedal, že matku udrel do hlavy bejzbalovou pálkou a jej telo potom počas ôsmich hodín spálil v grile.

V súčasnosti ho zadržiavajú na kauciu päť miliónov dolárov (v prepočte približne 4,2 milióna eur). Pred súd sa postaví 19. júna.

Odporúčame:
Turek je podozrivý z vraždy tínedžerky, dobodať ju mal v parku vo Viersene

Polícia uviedla, že 60-ročnú Donnu Tucker z Hamdenu od piatka hľadala jej sestra. Muža v sobotu obžalovali z vraždy po tom, ako objavili ostatky obete vrátane rozbitej lebky. Tucker vypovedal, že ho matka chcela otráviť a predtým, ako ju udrel, „doňho vstúpil Boh“.

Po vražde sa pokúšal chemikáliami očistiť kuchyňu a premaľoval stenu od krvi. Sestra obete Denise vyšetrovateľom povedala, že jej synovec má psychické problémy. „Môj brat zavraždil moju matku,“ vyjadril sa pre políciu ďalší zo synov zosnulej.

Viac k témam: krimi, polícia, USA, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Syn zabil svoju matku a jej telo spálil v grile, pred vraždou vraj „doňho vstúpil Boh“ © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajina vstúpi do NATO až po víťazstve v boji proti ruskej invázii, vyhlásil Zelenskyj

Zelenskyj vyjadril nádej, že víťazstvo v boji proti ruskej invázii pomôže dosiahnutiu úplnej dohody všetkých krajín NATO o prijatí Ukrajiny za jej člena.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *