Home / Správy / Marek Hamšík sa údajne rozhodol, chce opustiť SSC Neapol

Marek Hamšík sa údajne rozhodol, chce opustiť SSC Neapol

NEAPOL 7. júna (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalista Marek Hamšík sa podľa zahraničných médií už rozhodol a chce opustiť SSC Neapol. Nič na tom nezmenilo ani jeho stretnutie s novým trénerom Carlom Ancelottim či prezidentom Aureliom De Laurentiisom a športovým riaditeľom Cristianom Giuntolim. Zástupcovia Neapola údajne nie sú ochotní pustiť svojho kapitána za menej ako 30 miliónov eur.

Odporúčame:
Hamšíka proti Maroku mrzela nevyužitá tutovka, vyjadril sa aj na margo pozápasovej „divočiny“

Tridsaťročný stredopoliar má namierené do Číny. Prípadný záujemca z tejto ázijskej krajiny by teda musel zaplatiť minimálne 60 miliónov eur, pretože pri prestupoch do Číny existuje stopercentná daň, z ktorej následne podporujú rozvoj tamojších mladých futbalistov.

Podľa medializovaných informácií Hamšík v prípade skompletizovania prestupu do Číny podpíše zmluvu na tri roky s ročným príjmom 10 miliónov eur. Informácie priniesol portál football-italia.net.

Viac k témam: futbal, Marek Hamšík, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk – Marek Hamšík sa údajne rozhodol, chce opustiť SSC Neapol © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Južná Kórea pozastavila letné cvičenie civilnej obrany, chce udržať pozitívnu atmosféru s KĽDR

Cieľom akcie je pripraviť krajinu na možný útok jej severného suseda. SOUL 10. júla (WebNoviny.sk) – Južná Kórea pozastavila letné cvičenie civilnej obrany, aby tak udržala pozitívnu atmosféru v diplomatických vzťahoch so Severnou Kóreou. Soul v utorok informoval, že dočasne pozastavil celoštátne cvičenie po tom, ako Južná Kórea a Spojené štáty zastavili každoročné vojenské cvičenie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *