Home / šport / Futbal / Inter Miláno otvára na Slovensku futbalovú akadémiu Inter Academy Imas Slovakia

Inter Miláno otvára na Slovensku futbalovú akadémiu Inter Academy Imas Slovakia

BRATISLAVA 6. júna (WebNoviny.sk) – Popredný taliansky klub Inter Miláno otvára na Slovensku futbalovú akadémiu Inter Academy Imas Slovakia.

Slovensko sa tak zaradí k viacerým krajinám ako napríklad. Argentína, Brazília, Čína, Japonsko či Saudská Arábia, kde už akadémia Inter formou akadémie pôsobí. Slávnostným podpisom to potvrdili v stredu v Bratislave viceprezident Interu Miláno Javier Zanetti a prezident FC Imas Peter Hasoň.

Odporúčame:
Škriniar sa chce stať ikonou Interu Miláno, inšpiráciou mu je Hamšík v Neapole

Tréneri budú mať na starosti tri hlavné mládežnícke kategórie: Ellit Group – U15 až U19, Premium Group – U11 až U14 a Star Group – U5 až U10. Hlavným cieľom akadémie je priniesť a dať reálnu možnosť mladým talentovaným futbalistom rozvíjať sa v domácom prostredí v podmienkach Interu Miláno a dosiahnuť športový i osobnostný rast.

Inter Academy Imas Slovakia našiel domov v zmodernizovanom športovom centre v Stupave, ktorého súčasťou je komplexné vybavenie pre hráčov – plavecký bazén, krytá športová hala, sauna, posilňovňa a služby fyzioterapeuta.

Viac k témam: futbal, Inter Academy Imas Slovakia, Inter Miláno
Zdroj: Webnoviny.sk – Inter Miláno otvára na Slovensku futbalovú akadémiu Inter Academy Imas Slovakia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Talent či kvalita niekedy nestačia, ŠK Slovan Bratislava ukončil spoluprácu s kontroverzným luxemburským útočníkom

Gerson Rodrigues v belasom drese absolvoval osem súťažných duelov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *