Home / šport / Futbal / Video: Del Piero nesúhlasí s kritikou Buffona na adresu rozhodcu za penaltu proti Juventusu

Video: Del Piero nesúhlasí s kritikou Buffona na adresu rozhodcu za penaltu proti Juventusu

TURÍN 13. apríla (WebNoviny.sk) – Legendárny futbalista talianskeho Juventusu Turín Alessandro Del Piero nesúhlasí s kritikou brankára Gianluigiho Buffona na adresu anglického rozhodcu Michaela Olivera po vyradení Realom Madrid vo štvrťfinále Ligy majstrov 2017/2018.

„Keď Gigi hovoril o rozhodcoch, naozaj som tomu nerozumel. Takisto však nerozumiem, prečo sa futbalisti musia vyjadrovať hneď po zápase. Myslím si, že o niekoľko dní povie o arbitrovi niečo iné,“ cituje niekdajšieho vynikajúceho útočníka portál football-italia.net s odvolaním sa na Sky.

Odporúčame:
Aktualizované: Juventus viedol v Madride 3:0, Real v Lige majstrov zachránila penalta z nadstaveného času

Buffon dostal v závere stredajšieho odvetného stretnutia štvrťfinále v Madride červenú kartu, keď evidentne nesúhlasil s verdiktom arbitrov, odpískať proti „starej dáme“ pokutový kop, z ktorého napokon Cristiano Ronaldo skóroval, znížil na 1:3 a stanovil postup Realu medzi najlepšiu štvoricu.

Odporúčame:
Video: Buffon poslal rozhodcu do pekla, na penaltu Realu Madrid soptili aj ďalší hráči Juventusu

Štyridsaťročný gólman údajne rozhodcu poslal do pekla, na tribúnu s čipsami a rodinou, či vyhlásil, že namiesto srdca má odpadkový kôš. Buffon a Del Piero boli súčasťou talianskej reprezentácie pri zisku titulu na majstrovstvách sveta 2006 v Nemecku. Dlhé roky spolu pôsobili aj v Juventuse Turín.

Prezident Juventusu Turín Andrea Agnelli vyzval kompetentných na výmenu šéfa komisie rozhodcov Európskej futbalovej únie (UEFA) Pierluigiho Collinu.

??? LAST NİGHT ???
#RealMadridJuve watch
#RealMadridJuventus penalti #RealMadridJuve live #RealMadridJuve watch #RealMadrid #JuventusFC #Buffon #buffon #redcard #Buffon red #Ronaldo
REAL MADRİD
IN THE WHOLE WORLD
THE REFEREE
SYMPATHY LOSS pic.twitter.com/oqp01DlWNP
— ALESTA TRAMOLA (@ALESTATRAMOLA_) 12. apríla 2018

Viac k témam: Alessandro Del Piero, futbal, Gianluigi Buffon, Juventus Turín, Liga majstrov, Real Madrid
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Del Piero nesúhlasí s kritikou Buffona na adresu rozhodcu za penaltu proti Juventusu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Real Madrid v predohrávke porazil Real Sociedad. Ak sa „bielemu baletu“ podarí získať ešte štyri body, bude majstrom

Z pohodlného 14-bodového náskoku pred priebežne druhým FC Barcelona má radosť aj taliansky kormidelník „bieleho baletu".

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *