Home / šport / Hokej / HK Poprad opúšťa tréner Marcel Ozimák, nové meno padne v najbližších dňoch

HK Poprad opúšťa tréner Marcel Ozimák, nové meno padne v najbližších dňoch

POPRAD 11. apríla (WebNoviny.sk) – Marcel Ozimák nepovedie hokejistov HK Poprad v nasledujúcom extraligovom ročníku. „Po sezóne som oznámil vedeniu klubu, že nebudem ďalej pôsobiť v klube v úlohe hlavného trénera. Viedlo ma k tomu viacero vecí, ktoré ozrejmím pre odbornú verejnosť. Touto cestou sa chcem poďakovať všetkým členom vedenia klubu za to, že nám dali priestor a šancu.

Klub vytvoril dobré podmienky na tréningový proces a aj podmienky pre hráčov. V mojom záujme je, aby HK Poprad napredoval, rástol a dosahoval najvyššie méty. Chcem sa poďakovať všetkým trénerom, ktorí pomáhali počas sezóny, celému realizačnému tímu, masérom a predovšetkým chlapcom, ktorí sa za nás bili v tých najťažších chvíľach a stáli za nami. Všetkým želám, aby sa ich kariéra posunula ešte vyššie a aby sa im vyhýbali zranenia,“ cituje Ozimáka oficiálny web „kamzíkov“.

Odporúčame:
Nagy v reprezentácii odovzdáva nazbierané skúsenosti, možno už v lete ukončí kariéru

Marcel Ozimák prišiel do Popradu v sezóne 2016/2017, pod jeho vedením klub dvakrát postúpil do play-off a vypadol v ňom vo štvrťfinále. Vedenie klubu ocenilo jeho prácu.

„Chcel by som sa za celý klub a všetkých členov správnej rady poďakovať trénerovi za odvedenú prácu, prínos a momenty, v ktorých nás podržal v tom najhoršom,“ povedal riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi a doplnil, že pod Tatrami rokujú s možným nástupcom Ozimáka. „Správna rada klubu vyslovila dôveru potenciálnemu trénerovi. Nový lodivod spolu s jeho realizačným tímom verejnosti predstavia v najbližších dňoch.“

Viac k témam: HK Poprad, hokej, Marcel Ozimák
Zdroj: Webnoviny.sk – HK Poprad opúšťa tréner Marcel Ozimák, nové meno padne v najbližších dňoch © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *