Home / šport / Hokej / Do brány sa proti Švédom postaví Godla, Sloboda po zásahu pukom na duel nenastúpi

Do brány sa proti Švédom postaví Godla, Sloboda po zásahu pukom na duel nenastúpi

OSKARSHAMN 6. apríla (WebNoviny.sk) – V druhom prípravnom stretnutí proti Švédsku v rámci Euro Hockey Challenge 2018 bude v bránke slovenskej reprezentácie gólman fínskeho tímu KalPa Kuopio Denis Godla.

Po štvrtkovom nezdare 3:6 proti rovnakému súperovi do zápasu nezasiahne Karol Sloboda, ktorý po zásahu pukom absolvoval vyšetrenie s podozrením na otras mozgu. Lekári vážne zranenie vylúčili a skúsený obranca sa znovu pripojil k tímu, ale na duel nenastúpi.

Odporúčame:
Slovenskí hokejisti vo Švédsku viedli 2:1, ale v druhej tretine dostali päť gólov a nakoniec prehrali

Hráči namiesto prezdápasového rozkorčuľovania po náročnej ceste z Norrköpingu do Oskarshamnu absolvovali stretnutie s trénermi, na ktorom analyzovali hru na videozázname. „Pozreli sme si nejaké veci, rozobrali herné situácie, aby to bolo na ľade lepšie. Zmeny v zostave nebudeme robiť. Pokiaľ ide o času na ľade, dáme väčší priestor mladším hráčom. Včera hrali dobre, takže dostanú dnes viac príležitostí na ľade,“ povedal podľa webu Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) asistent trénera Róbert Petrovický.

Zostava slovenskej hokejovej reprezentácie na piatkový prípravný zápas proti domácemu Švédsku v seriáli Euro Hockey Challenge 2018 (hrá sa v Oskarshamne od 18.30 h):

Godla – Gernát, J. Valach, Trška, Grman, Bodák, Marek Ďaloga, Fehérváry – Miklík, Buc, L. Nagy – A. Kudrna, M. Hovorka, M. Bakoš – P. Svitana, Krivošík, Šoltés – Štrauch, Šimun, D. Bondra

Viac k témam: Denis Godla, hokej, slovenská hokejová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk – Do brány sa proti Švédom postaví Godla, Sloboda po zásahu pukom na duel nenastúpi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Škorvánek napriek záujmu Michaloviec odchádza do Česka, podpísal dvojročnú zmluvu s Mountfield HK

Škorvánek bol veľká opora Michaloviec v aktuálne skončenej sezóne slovenskej extraligy, v ktorej si Zemplínčania po druhom mieste v základnej časti vybojovali bronzové medaily.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *