Home / SLOVENSKO / Hasiči zasahovali pri požiari haly v Galante, skryté ohniská odhalili pomocou dronu

Hasiči zasahovali pri požiari haly v Galante, skryté ohniská odhalili pomocou dronu

24.9.2024 (SITA.sk) – Hasičské jednotky z Galanty, Trnavy a Piešťan zasahovali v pondelok popoludní v Galante, kde horela hala na skladovanie. Po vykonanom prieskume podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Leny Košťálovej zistili, že plamene zachvátili príručný sklad a výrobnú halu, ďalšie priestory boli silno zadymené.

„Pomocou výškovej techniky boli priesekmi na fasádnom obložení budovy vyhľadané skryté ohniská, ktoré boli následné uhasené. Zadymené priestory boli odvetrávané pretlakovým ventilátorom,“ informovala o udalosti Košťálová. Popri likvidácii požiaru prebiehal aj monitoring miesta požiaru pomocou dronu.

Na likvidácií požiaru sa podieľalo celkovo 14 príslušníkov HaZZ s ôsmimi kusmi hasičskej techniky. Zasahovali aj dobrovoľní hasiči z obce Váhovce. Pri udalosti neprišlo k zraneniu.

Viac k témam: Dobrovoľní hasiči, Hasiči, Požiar, požiar haly, trnavskí hasiči, výrobná hala
Zdroj: SITA.sk – Hasiči zasahovali pri požiari haly v Galante, skryté ohniská odhalili pomocou dronu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Fico pozval lídrov troch opozičných strán na spoločné stretnutie, schôdze sa plánujú zúčastniť len dvaja

V pozvánke premiér zdôraznil potrebu konsolidácie verejných financií, dodal ale, že vníma, že na túto tému jestvujú rôzne názory.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *