Home / SLOVENSKO / Pellegrini navštívil záplavami postihnuté lokality. Poďakoval sa záchranárom, policajtom i civilným zložkám za ich nasadenie (video)

Pellegrini navštívil záplavami postihnuté lokality. Poďakoval sa záchranárom, policajtom i civilným zložkám za ich nasadenie (video)

16.9.2024 (SITA.sk) – Prezident SR Peter Pellegrini v nedeľu navštívil záplavami postihnuté miesta v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. Osobne sa poďakoval príslušníkom záchranných zložiek, ktoré už dlhé hodiny zvádzajú boj s vodným živlom. O jeho návšteve lokalít postihnutých záplavami informovala Kancelária prezidenta SR.

Chcem sa poďakovať všetkým hasičom, príslušníkom Ozbrojených síl SR, záchranárom, policajtom i civilným zložkám za ich nasadenie v boji so záplavami. Za ich prácu im patrí naša spoločná úcta a rešpekt,“ uviedol Pellegrini a zdôraznil, že na prvom mieste v zápase s prírodnými živlami musia byť vždy životy a zdravie ohrozených ľudí.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Úplne však chápem pohnutie všetkých, ktorým sa pred očami ponára do vody ich domov a záhrada, a oni sa pozerajú na skazu, ktorá ničí roky ich práce a energie. V takýchto prípadoch musí okrem obcí a miest podať pomocnú ruku štát a ja som veľmi rád, že ju aktívne podáva,“ dodal prezident.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Dážď a povodne na Slovensku (fotografie)

Viac k témam: Poďakovanie, Povodne, Prezident Slovenskej republiky, Záchranári
Zdroj: SITA.sk – Pellegrini navštívil záplavami postihnuté lokality. Poďakoval sa záchranárom, policajtom i civilným zložkám za ich nasadenie (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prekoná Fico Mečiara? Pre konsolidačné opatrenia to nebude mať jeho vláda jednoduché

Politológ Tomáš Koziak upozorňuje aj na komunikačnú nešikovnosť opozície.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *