Home / šport / Futbal / Video: Šláger medzi PAOK Solún a AEK Atény mal škandalózny záver, Savvidis vtrhol na trávnik s pištolou

Video: Šláger medzi PAOK Solún a AEK Atény mal škandalózny záver, Savvidis vtrhol na trávnik s pištolou

ATÉNY 12. marca (WebNoviny.sk) – Nedeľňajší šláger gréckej futbalovej ligy medzi tímami PAOK Solún a AEK Atény po škandalóznom závere nedohrali.

Rozhodca napokon neuznal gól Fernanda Varelu z 90. minúty, ktorým sa PAOK dostal do vedenia (1:0), čo malo za následok dvojnásobné vniknutie prezidenta klubu PAOK Ivana Savvidisa na hraciu plochu. Bol obklopený telesnými strážcami, pričom pri druhom vstupe už nemal na sebe kabát a javilo sa, že mal pri sebe pištoľ zastrčenú v puzdre. Rozhodca najprv signalizoval gól, ktorý odvolal pre ofsajd. Zápas prerušili a nedohrali.

Stretnutie predchádzalo sobotňajšie nočné zasadnutie disciplinárnej komisie, ktorá zrušila pre PAOK trest (odrátanie troch bodov, odohratie dvoch domácich zápasov bez divákov) pre výtržnosti fanúšikov v ligovom zápase proti Olympiakosu Pireus (25. februára).

V platnosti ponechala kontumáciu 3:0 v prospech hostí aj pokutu 30-tisíc eur pre zamestnávateľa slovenského reprezentanta Róberta Maka. Pôvodný trest prišiel po tom, ako trénera Olympiakosu Óscara Garcíu pred ligovým duelom na pôde PAOK trafil zvitok papiera vhodený z hľadiska.

Viac k témam: AEK Atény, futbal, PAOK Solún, Robert Mak
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Šláger medzi PAOK Solún a AEK Atény mal škandalózny záver, Savvidis vtrhol na trávnik s pištolou © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vladimír Weiss starší by rád pokračoval ako kouč Slovana, pozitívne sa vyjadril aj šéf klubu

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík mladší povedal, že si nevie predstaviť iného trénera na lavičke klubu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *