Home / šport / Futbal / Futbalový zápas Slovana Bratislava budú sprevádzať bezpečnostné opatrenia, obmedziť môžu aj dopravu

Futbalový zápas Slovana Bratislava budú sprevádzať bezpečnostné opatrenia, obmedziť môžu aj dopravu

7.8.2024 (SITA.sk) – Polícia upozorňuje na bezpečnostné opatrenia v súvislosti so stredajším futbalovým zápasom medzi mužstvami ŠK Slovan BratislavaAPOEL FC Nikózia, ktorý sa uskutoční o 20.30 na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

Ako informuje bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková, počas zápasu budú v okolí štadióna policajti poriadkovej a dopravnej polície dohliadať na verejný poriadok a dodržiavanie pravidiel cestnej premávky.

V súvislosti s týmto podujatím upozorňujeme vodičov na možný vznik obmedzení v cestnej premávke v okolí štadióna pred jeho začiatkom a po ukončení,“ uvádza hovorkyňa.

Vodičom odporúčajú, aby sa v prípade možnosti okoliu štadióna vyhli, prípadne vyžili alternatívne trasy. O prípadných dopravných obmedzeniach budú priebežne informovať.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Bezpečnostné opatrenia, futbalový zápas, Liga majstrov
Zdroj: SITA.sk – Futbalový zápas Slovana Bratislava budú sprevádzať bezpečnostné opatrenia, obmedziť môžu aj dopravu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zmena plánov v tíme Al-Nassr, Ronaldo ochorel a vynechá úvodný duel proti Al-Shorta na ázijskej Lige majstrov

Práve v pondelok sa začala skupinová časť tejto súťaže vo vynovenom formáte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *